IKEA-jouluilta

Eilen Tehtaankadun upeassa ympäristössä vietimme Ikean jouluiltaa. Tarjolla oli riisipuuroa, voileipiä ja kakkua. Kuuntelimme samalla, mitä kaikkea mielenkiintoista Ikealla on meille sisustuksesta kiinnostuneille tarjolla helmikuussa sekä kevään ja kesän aikana. Tilan luovasta ja kauniista sisustuksesta saamme kiittää Anna Pirkolaa, joka todella oli onnistunut luomaan keveän, mutta hyvin lämmintunnelmaisen sisustuksen ilman, että se kuitenkaan olisi kirkunut joulua. Tykkäsin kovasti!

whiteandfresh5911.jpg

whiteandfresh5921.jpg

whiteandfresh5913.jpg

whiteandfresh5929.jpg

whiteandfresh5925.jpg

whiteandfresh5943.jpg

whiteandfresh5939.jpg

whiteandfresh5937.jpg

Helmikuussa myymälöihin saapuvat uutuusmallistot lupaavat hyvää. Tillfälle yhdistää brasilialaisvaikutteisesti väri-iloittelun skandinaaviseen selkeyteen, Vardagen tuo koteihin tekstiilejä monen rakastaman pellavan muodossa ja Satsumas saa edullisillä tuotteillaan vihersisustajat iloitsemaan. Iskinkin jo silmäni Satsumas-sarjan ruukkupöytään. Vain rajoitetun ajan myynnissä olevasta Tillfälle-mallistosta löytyi myös itseäni kiinnostavia elementtejä.

whiteandfresh5945.jpg

whiteandfresh5953.jpg

whiteandfresh5954.jpg

whiteandfresh5957.jpg

whiteandfresh5959.jpg

whiteandfresh5960.jpg

whiteandfresh5962.jpg

Lämmin kiitos Ikealle ja pöytäseurueelle mukavasta illasta!

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “IKEA-jouluilta

    1. Heli: Tila sijaitsee Mestaritalossa osoitteessa Tehtaankatu 27-29 D. En tiedä tarkemmin, onko kyse jonkun yrityksen tiloista vai mahdollisesta vuokrattavasta tilasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *