Tyttöjen ilta – Friend Power ?

Uuteen viikkoon saa mukavasti puhtia muistelemalla mukavaa viikonloppua ja ihania ystäviä, jotka kävivät luonani iltaa viettämässä. Puheensorinaa, naurua, naposteltavaa ja hyvää juomaa. Kuvien ottamiselle ei paljon sijaa ollut, mutta se kertoo vain sen, että on todella oltu läsnä ja nautittu. <3 Muutaman kuvan sain otettua ennen vieraiden saapumista.

whiteandfresh6058.jpg

whiteandfresh6048.jpg

whiteandfresh6052.jpg

whiteandfresh6057.jpg

whiteandfresh6072.jpg

Yllä olevan kuvan näkymää katsoessani oli pienisuuri sydämeni pakahtua… Ihania ystäviä, ihana ilta! Kiitos tytöt. <3

8 kommenttia “Tyttöjen ilta – Friend Power ?

 1. Ystävät ovat kultaa. Ihanaa, että sulla on tuollainen porukka. &hearts;

  1. Silja Maaria: Saa tosiaan olla onnellinen, ystävät ei todellakaan ole itsestäänselvyys. &hearts;

 2. Ystävät on parasta &hearts;<br />
  Hei onko sulla muuttunut järjestys olohuoneessa vai etkö vaan oo pitkään aikaan kuvannut isoja aloja? Tosi kaunista ja tunnelmallista!

  1. APUA sä oot muuttanut enkä mä huomannut??! Lokakuu on kyllä ollut aika hektinen, ja blogien luku jäi vähemmälle. Silti, sun blogi kuuluu ihan vakkareihin, MITEN tää meni multa ohi! No mut hei, nyt mulla on uutta luettavaa :D<br />
   <br />
   Mietinkin miten sait olohuoneesta niin kovin erilaisen 😛

  2. Millis: Hahaa! 😀 Ei se haittaa vaikka ohi menikin. Mä en paljastanut missään etukäteen mun muuttoa vaan ilmoitin vaan kertaheitolla muuttaneeni. Ja silloin, kun kyse on about yhdestä postauksesta, niin voihan se mennä ohi. Kiva, että nyt olet ajan tasalla! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *