Tarvelistan kärjessä: verhot!

Tarvelistani huipulla keikkuu uudet verhot. Vanhat ovat periaatteessa ihan hyvät. Ne peittävät sopivasti auringonpaisteelta ja ovat väriltään juuri oikean valkoiset. Ongelmana onkin lähinnä verhojen pituus, ne ovat aivan liian lyhyet. Verhot saisivat hipoa lattiaa eli pituutta voisi olla sen 15 cm enemmän. Lisäksi menetän hermoni, kun verhonipsut irtoavat kiskosta. Tässä asunnossa on sellaiset koukkumalliset nipsut, jotka ujutetaan kiskossa oleviin pieniin renksuihin. Jostain syystä nämä koukut irtoavat rei’istä. En tiedä, onko ongelma nipsuissa vai niissä renkuloissa, mutta varsin rasittavaa se on ja kun verhot on muutenkin tarpeeseen hieman vajavaiset, kasvattaa se entisestään tyytymättömyyttä. 😉

whiteandfresh1.jpg

Jo aikaa sitten bongasin Beauty of Life -blogista H&M:n valkoiset pellavaverhot ja siitä asti ne ovat pyörineet mielessä. Tarvitsen verhoja vähintään neljä kappaletta, mutta mielellään kuusi. Se tekisi yhteensä kolme pakettia. Verhot ovat kuitenkin sen verran hintavat, että täytyy edetä paketti kerrallaan. 🙂

12 kommenttia “Tarvelistan kärjessä: verhot!

 1. Verhot on kyllä yllättävän arvokkaita. Meille kaikki 250cm pitkät verhot on liian pitkiä, on niin matalat huoneet. H&M:n verhoissa on se kiva puoli, että ne on useat helppo lyhentää, silittää vaan sen lyhennysnauhan kiinni. Omat kesäverhot on H&M:lta aikoinaan ostettu ja hyvin on kestäneet.

  1. JonnaH.: Toi verhopakkaus on 70 euroa eli kuuteen verhoon menisi 210 euroa. Pikkasen kirpaisee. 😉

  2. Verhot ovat kalliita ,mutta jos harvoin vaihtaa niihin voi sijoittaa. Teetätin ompelijalla sillkiverhot, maksoin niistä 700 euroa mutta ei kirpaissut. Syy oli se että ne ovat monivuotiset, voin laittaa ne makkariin tai olohuoneeseen.<br />
   Laatu maksaa.

  3. anonyymi: Tuo on ihan totta, että kirpaisee vähemmän, jos verhoja ei ole tarve uusia usein. 🙂

 2. Mulla oli pitkään sama ongelma eli koukut pomppi lenkeistä pois. Sitten keksin kiristää pihdeillä sitä koukkua tiiviimmäksi. Enää en saa koukkuja irti lenkeistä ollenkaan, mutta ei ole haitannut. Yhtä lailla tuolla katon rajassa voi pujottaa lenkin kiskoon kuin yrittää ährätä sitä koukkua lenkkiin 🙂

  1. Meri: Joskus oon muuten miettinyt tuota koukkujen kiristämistä, mutta se on jäänyt. Voi olla, että on pakko jossain vaiheessa toteuttaa itsekin sama, koska muuten menee hermot. Kiitos vinkistä! 🙂

 3. Minulla kanervan,pellavan,valkoiset ja nyt uusimpana vaaleanharmaat Hobbarin pellavaverhot.muita en käytäkään enää.Tarkoitus ei ole mainostaa,mutta tykkään kovin.Niin kauniit. kauniisti laskeutuvat verhot.Eikä tod.hinnalla pilattu.Pellavalakanatkin löytyy,ja lisää pitäisi tilata?

  1. Nanna: Kiitos vinkistä. 🙂 Mullakin on pellavalakanat ja lähes poikkeuksetta aina käytössä. Pesukoneeseen ja kuivausrummun kautta takas samantien sänkyyn.

 4. Tiesithän että hm.stä saa 15% ale, kun vie sinne lumppuja. Yhdestä lumppukassista saa yhden 15% alelapun.<br />
  Jos sulta ei löydy lumppuja, multa löytyy aina.<br />
  Meillä on taloyhtiössä kierrätyshylly ja siellä on aina joku tuonut lumppuisin vaatteita.

  1. Lanttuleikkuri: Hei, kiitos vinkistä! Se olisi heti kymppi pois hinnasta. 🙂

 5. Sama ongelma noiden koukkumallisten verhonipsujen kanssa, irtoavat koko ajan ja hermot menee! Eipä ole tullut mieleen, että niitähän voisi kiristää…

  1. Marija: Mulla ei ole käynyt mielessäkään, että voisi olla muitakin, joilla olisi sama ongelma! Ei yhtään kivaa, mutta toisaalta varsin lohduttavaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *