Vihdoin makuuhuoneen sisustusta!

Toissa päivänä vihdoin makuuhuoneen katto käytiin paikkaamassa pääsiäisen kattovuodon jäljiltä. Reilun vuoden aikana katto on vuotanut lumi-vesisadesäällä kolmesti ja tämän vuoksi makuuhuonetta ei paljon ole sisusteltu. Nyt voin taas miettiä makuuhuoneen sisustusta! Ensimmäiseksi korjauksen jälkeen juoksin kauppaan ostamaan tarrakiinnitteisen koukun, jolla sain ripustetta aiemmin hankkimani unisiepparin sängyn yläpuolelle.

whiteandfresh2706.jpg

whiteandfresh2709.jpg

Olin alun perin ajatellut jonkinlaista huomaamattomampaa teippikiinnitystä, mutta tähän hätään kelpaa hyvin tuollainen pieni pyyhekoukku. 

whiteandfresh2714.jpg

whiteandfresh2716.jpg

whiteandfresh2711.jpg

Yöpöytänä toimii edelleen itse nikkaroitu puulaatikko. Sen lisäksi makuuhuoneessa ei ole kuin korikassi roikkumassa henkarissa ja jakkara yhdessä nurkassa. Aika askeettinen sisustus, mutta se onkin tarkoitus. Makuuhuoneen suhteen mielessä on muutamia suunnitelmia, mutta niistä lisää sitten, kun suunnitelmat selkiytyvät. 🙂

2 kommenttia “Vihdoin makuuhuoneen sisustusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *