Keltainen orkidea

Ostin edellisen (ja ensimmäisen) orkideani keväällä 2013 ja olisiko ollut viime kesänä kun sen vihdoin heitin pois. Se oli pitkään ihan kukaton, mutta yksinkertaisesta pitävänä se oli minun mielestäni ihan kiva sellaisenaankin. Ajattelin hankkia uuden orkidean sitten jossain vaiheessa uudestaan. Olin ajatellut valkoista jälleen, mutta kun tässä kuluneella viikolla bongasin näitä keltaisia yksilöitä, päätin kantaa vaihtelun vuoksi sellaisen kotiini. 

whiteandfresh9316.jpg

whiteandfresh9320.jpg

whiteandfresh9321.jpg

Sen lisäksi, että välillä on tarpeen poiketa totutusta, niin hyvinhän tuo haalean keltainen orkidea sopii kotiini. 🙂

 

2 kommenttia “Keltainen orkidea

  1. Orkideat ovat näyttävän näköisiä, mutta en ole kertaakaan uskaltanut ostaa sellaista kotiin – tappaisin sen kuitenkin. Mieluummin ihastelenkin niitä muiden blogeista ja kuvista :). Ja kiva väri, sopii kevääseen :).

    1. Tiia: Orkidean hoito ei oikeasti ole niin pelottavaa kuin miltä se vaikuttaa. 🙂 Jos löytää jostain edullisesti eli about kympillä orkidean, niin voihan sitä kokeilla! Niin minäkin tein ja kyllä siitä aika kauan sai nauttia. Kaikkien olemassa olevien nuppujen puhkeamiseen menee aikaa kuitenkin ja jos ei ole energiaa yrittää saada uudelleen kukkimaan, niin sit voi heittää pois ja ostaa uuden 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *