Blogin käyntikortti

Kaksi ja puoli vuotta jumittanut suunnitelma ja sen toteutus on nyt pois päiväjärjestyksestä. Blogillani on vihdoin käyntikortit ja voi lopettaa kaikenlaisten lippulappusten kirjoittamisen eikä tarvitse edes harkita käyntikorttien askartelua itse. 🙂

whiteandfresh9376.jpg

whiteandfresh9378.jpg

Käyntikortit jäljittelevät ulkoasussaan blogia. Vasemmassa alanurkassa on tarpeelliset tiedot minusta ja blogistani ja oikeaan alanurkkaan laitoin kuvani. Kokonaisilme on rauhallinen ja raikas. Nyt kanssakäyminen ihmisten ja yritysten kanssa on aavistuksen helpompaa. 🙂

13 kommenttia “Blogin käyntikortti

 1. Olen itse myös ajatellut samaa – hyvältä näyttää , kivaa kun kortti on blogisi näköinen. Miten sait kuvan? Luulin että niillä on vain valmiita pohjia???<br />
  Eikun suunnittelemaan omaa.

  1. Hemma hos Ingeborg: Kiitos! Kuvan lisäsin korttipohjaan ihan valitsemalla omalta koneeltani kuvatiedoston. Korttipohjia oli useampi, mistä valita. Niiden joukossa oli semmoinen, johon voi lisätä kuvankin. 🙂

  1. Tiia K: Voi kiitos! Yritin suunnitella kortit, jotka olisivat minun näköiset ja samalla keveät, hyväsisältöiset ja edes vähän tyylikkäät. 😉

 2. Munkin pitäis, olin jo vuoden lopulla tilaamassa, mutta onneks en mennyt. (kerrankin hitaudesta hyötyä), kun osoite muuttui sitten tän vuoden puolella. 😀

  1. JonnaH.: Nyt vaan suunnittelemaan ja tilaamaan! 🙂 Ainahan on se riski, että jotain tapahtuu; blogin osoite, oma puhelinnumero tai blogin ulkoasu muuttuu, mutta siitä aiheutuvia seurauksia voi lieventää tilaamalla mahdollisimman vähän kortteja.

 3. Tää homma on mulla nyt seuraavana to do -listalla kun ton domainin sain hoideltua. Parit yo-kirjoitukset vaan pitäisi hoidella suitsait tästä vielä tieltä ennen sitä 🙂

  1. Tiia: Mulla kans oli ensin domainin hankinta. Siitä on pari vuotta, kun hankin omani. Nyt toki käytössä on tämä CASAn osoite ja oma osoitteeni on huilimassa. 😉 Kirjoitusten jälkeen on varmaan helpompi keskittyä muihin asioihin, joten sitten vaan suunnittelemaan ja tilaamaan!

 4. Hyvältä näyttää! Olishan se kiva ojentaa jollekin oman blogin käyntikortti 🙂

 5. Kauniit kortit! Ja ihan blogin näköiset 🙂 Onnittelut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *