Kylpyhuoneessa mustaa valkoisella

Hankin kylpyhuoneeseen muutaman mustan pyyhkeen; kaksi käsipyyhettä ja yhden kylpypyyhkeen. Vähän kontrastia vaaleaan kylpyhuoneeseen, silmäniloa ja vaihtelua.

whiteandfresh9133.jpg

whiteandfresh9134.jpg

Ei yhtään hullumpi yhdistelmä väreiltään valkoinen ja musta sekä niiden seurana tuommoinen luonnollinen väri, jota kylpyhuoneessa on nyt vesihyasinttirahin ja oksien muodossa.

whiteandfresh9135.jpg

whiteandfresh9137.jpg

Valkoinenkin näyttää valkoisemmalta, kun seassa on ripaus mustaa.

whiteandfresh9136.jpg

Odotan innolla, että pääsisin ihan oikeasti sisustamaan kylppärin näillä mustilla tekstiileillä. Ne on ensin kuitenkin pestävä, sillä niistä irtoaa nukkaa ihoon. Minulla oli joskus aikoinaan viininpunaiset Luhdan kylpypyyhkeet ja niistä irtosi viininpunaista nukkaa vielä monen pesun jälkeen. Niin kovasti toivon, että näistä mahdollisimman pian loppuisi nukan irtoaminen pesun ja kuivausrummutuksen jälkeen. Silloin vuosia sitten ei kuivausrumpua ollut käytössä, joten en tiedä, auttaako se. Peukut pystyyn!

6 kommenttia “Kylpyhuoneessa mustaa valkoisella

 1. Hyvältä näyttää. Meillä sitä nukkaa irtoaa vieläkin vaikka pyyhkeitä on pesty ja rummutettu kymmeniä kertoja, lienee tyyppivika. Mukavaa päivää.

  1. Satu: Voi ei! Tässähän iskee epätoivo, kun ei voi hankkia värillisiä pyyhkeitä inhottavan nukan takia. :/ Nyt on pyyhkeet pesty ja rummutettu. Aivan järjetön musta nukkamassa jäi sihtiin ja sai tosissaan pestä sihtiä ihan huolella, että sai kaiken irti. Voin kuvitella, että nukkaa lähtisi edelleenkin. Aionkin testata nukkatilanteen käsipyyhkeellä, en ehkä enää halua juuri suihkusta tulleena kipaista sinne uudelleen pesemään nukkaa iholta. 😀

 2. Meillä on kuivausrumpu vähentänyt ihan selvästi pyyhkeiden nukkaamista. Nykyisin ei enää mikään pyyhkeistä nukkaa ja suurimpaan osaan on tehonnut ihan kertapesu ja kuivatus rummussa. Yksi musta pyyhe vaati useamman rummutuksen ja sitä rummutin tuuletusohjelmalla puhtaanakin pari kertaa saadakseni nukkaamisen katoamaan. Nyt ei nukkaa sitten enää sekään. <br />
  <br />
  Toi sun kylppäri on vaan niin kaunis! Vesihyasinttikori ja oksat tuovat sinne maanläheistä ja luonnollista lämpöä ja nyt musta mukavaa kontrastia &hearts; Ihana!

  1. Dara: Mustat pyyhkeet on vissiin aika pahoja. Miksiköhän niitä edes valmistetaan? Ei valmistaja mitenkään voi olla tiedostamatta nukkaongelmaa? Nyt on mun uudet mustat pyyhkeet pesty ja rummutettu. Kamalasti kyllä irtosi nukkaa ja voin ihan hyvin kuvitella sitä irtoavan vielä lisää. Taidan testata käsipyyhkeellä, miten sitä vielä irtoaa. Oli ekalla kerralla varsin inhottavaa olla suihkunpuhtaana täynnä mustaa nukkaa ja niinpä vaan takas suihkuun pesemään nukat ihosta. 😉

  2. Voi ei… Mulle tuli mieleen yksi baaritoppini… <br />
   <br />
   Vuosia sitten tilasin Ellokselta ihanan mustan hihattoman topin ja samana iltana kun se postissa tuli, pistin sen päälle baariin. En tietenkään tajunnut, että sehän nukkaa kuin viimeistä päivää ja oli vielä kertaakaan pesemätönkin silloin. No, kuuma kesäyö, hieman hiestä nihkeä iho loppuillasta ja vasta kun mä menin vessaan, tajusin koko kamaluuden: siis mun kainalot ja käsivarsien alapinnat olivat aivan mustaa nukkaa täynnä! Näytin oikeasti siltä, kuin en olisi sheivannut kainalokarvoja kolmeen vuoteen =D<br />
   <br />
   Juu, silloin ei paljon naurattanut, mutta sen jälkeen on kyllä naurattanut senkin edestä ;D

  3. Dara: No toi on ollut taatusti varsin epämiellyttävä kokemus! Mä en tiedä miten ite olisin kestänyt 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *