Vinkki: Babé-tuotteet atooppiselle iholle

Aiemmin hehkuttamani Babén tuotteet atooppiselle iholle ovat nyt talven tarjouksien joukossa Bonusapteekeissa. Tarjoukset ovat voimassa 1.2.-31.3.2015. Halusin vinkata tästä teillekin, koska oman kokemukseni mukaan Babén tuotteet ovat hyviä.

whiteandfresh.jpg

Oma iho ei onneksi ole korppukuiva, mutta huomaan esimerkiksi keratosis pilariksen pahenevan, kun rasvaaminen jää. Syksyllä rasvasin todella vähän ihoa suihkun jälkeen ja nyt onkin varsinainen urakka meneillään, kun yritän saada ihoa tasapainoon. Pilkullinenhan ihoni on aina, mutta jos sitä saisi edes hieman lievitettyä niin hyvä olisi. Tarjous on nyt sen verran hyvä, että pesuöljy ja kosteusemulsio lähtivät tilaukseen, jonka sitten vain noudan lähimmästä Bonusapteekistani. Kovasti kiehtoo myös Babén käsirasva, joka sekin tarjouksessa. Saa nähdä, tuleeko sekin vielä napattua mukaan. 😀

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Vinkki: Babé-tuotteet atooppiselle iholle

  1. Kiitos vinkistä Irina. Aivan viheliäinen herkistyminen ja kutina ollut jo vuoden. Toki menee linjassa siitepölyallergian kanssa, että ihokin allergisoituu. Mutta on kyllä rasittavaa raapia koko ajan. <br />
    <br />
    Ihanaa viikonloppua. 🙂

    1. Tiia: Sitten ihan oikeasti kantsii kokeilla noita Babén tuotteita. Mulla ainakin keväällä herkistynyt iho rauhoittui, sen verran hellävaraisia tuotteita ovat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *