Dreamcatcher – Unisieppari

Pahat unet nousevat aamukasteen mukana tähtiin, josta ne eivät koskaan palaa.

whiteandfresh8885.jpg

whiteandfresh8886.jpg

whiteandfresh8887.jpg

whiteandfresh8888.jpg

Reilu kolme vuotta siihen meni, että toiveeni toteutui ja sain unisiepparin. Kaunis ja valkoinen sieppari löytyi edullisesti kirppikseltä. Se pääsee seinälle sängyn yläpuolelle, kunhan löydän sopivan rei’ättömän kiinnityskeinon betoniseinälle. Täytyy myös odotella, että tuon vuodenvaihteessa tapahtuneen ontelolaattavuodon jäljet korjataan. Sitä ennen ei paljon kannata seinille mitään laitella.

7 kommenttia “Dreamcatcher – Unisieppari

  1. Onpa ihanan sävyinen unisieppari :). Toivottavasti pahat unet pysyvät poissa, eikös tuo niiden karkotukseen ole tarkoitettu 🙂 ?

    1. Tiia: Valkoinen sen olla pitää! 😉 Ja toivottavasti tosiaan karkottelee pahoja unia ja vieläpä tuolta vaatekaapin ovelta, jossa se henkarissa tilapäisesti roikkuu.

  2. Kaunis! Meillä on kanssa minin huoneessa unisieppari 🙂

  3. Espanjan reissulta ostin mustan unisiepparin makkariin. Tosi kaunis tuo sinun valkoisena!

  4. Hieno! Minulla on kaksi unisiepparia. Molemmat on tehnyt intiaani ja ne on myös ostettu intiaanilta Kanadasta. Toinen roikkuu tällä hetkellä sängyn yläpuolella.

    1. Satu: Mulla ei ole tietoa tämän alkuperästä. Ulkomailta tuodulla unisiepparilla voi tosiaan olla vielä isompi tunnearvo kuin kotimaasta hankitulla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *