Täydennystä astiastoon

2012 sain lahjaksi ensimmäiset valkoiset Teema-astiat; ruokalautaset. Siitä lähtien on suuntana ollut kaikkien ruokailuosien hankkiminen. Ruokalautasten jälkeen ostin leipälautaset. Nyt astiastoni täydentyi kahvikupeilla, jotka ostin (vähän)käytettyinä.

whiteandfresh8858.jpg

whiteandfresh8860.jpg

whiteandfresh8861.jpg

Tähän mennessä käytössä on ollut valkoiset teemamaiset House-sarjan kahvikupit, jotka siirtyvät nyt hyllyn toiselle puolelle extrakupeiksi. Pelkästään jos ruokailuastioita meinaan Teemalta hankkia, niin enää puuttuu syvät kulhot (tällä hetkellä Housea nekin). Niitä käytän puuroille, rahkoille ja keitoillekin. Toimivat mainiosti syvien lautasten asemesta.

4 kommenttia “Täydennystä astiastoon

  1. hyvä kattaus, on ne vaan tyylikkäät ja niitä voi kivasti yhdistellä muihin väreihin halutessaan:)

    1. T: Ihan totta, värillisillä astioilla voi tuoda piristystä astiastoon. Valkoinen Teema on niin simppeli ja eleetön, että siihen ei niin helposti kyllästy. 🙂

  2. Hyvä valinta! Itsekin valkoisen Teeman omistajana en voi kuin ihailla sen monikäyttöisyyttä, tyylikkyyttä ja ajattomuutta. Kaunista kaikessa yksinkertaisuudessaan.<br />
    PS: olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa mutta vasta nyt uskalsin jättää kommentin 🙂 Blogisi on oikein kiva ja innostava!

    1. Moikka Manna! Kiitos kommentistasi ja kiva, että viihdyt blogini parissa. 🙂 Valkoiseen Teemaan ei tosiaan samalla tavalla ole kyllästymisriskiä kuin värillisissä. Värillisiä osia voi joskus ostaa piristykseksi muutamia, jos tuntuu, että kaipaa vähän jotain vaihtelua. Itse hetkeksi kyllästyin valkoisiin kahvikuppeihin ja ostinkin muutaman mustavalkoisen erilaisen kupin vaihteluksi. Ne tekivät työnsä ja nyt valkoinenkin taas tuntuu kivalta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *