Laatikosta se lähtee…

Huomenta!

Kodin laatikot ja kaapit kaipaavat raivausta ja järjestämistä. Liinavaatekaappi ja siivouskaappi rönsyilevät ja niissä onkin työnsarkaa. Aloitin kuitenkin hyvin pienellä vedolla ja järjestin keittiön alimman vetolaatikon. Sulloin sinne pienen muovipärekorin pitämään mikrokuituliinat ja keittiöpyyhkeet ojossa. Otin taannoin jo ennen-kuvia laatikosta, mutta kuvat ovat mystisesti kadonneet jonnekin. Nyt on vaan jälkeen-kuvia tarjolla ja koska kyse on vain kaikenlaista keittiötarviketta sisältävästä laatikosta ei näky ole kummoisempi eikä postaus varmaankaan anna sen suurempaa inspiraatiota kellekään. Mutta tulipahan tehtyä! 😉

517f557189ac612165000002.jpg

517f557589ac612e6300000c.jpg

517f557189ac614366000002.jpg

517f557989ac614366000007.jpg

Laatikko kätkee sisäänsä jääpalapusseja, muita pusseja, kuumavesipullon, tuorekelmua, leivinpaperia (kääk, foliota pitääkin ostaa), servettejä, (käyttämättömän) tiskiharjan, keittiöpyyhkeitä ja mikrokuituliinoja. Sitä perinteistä 🙂

Onpa hävettävän huonot kuvat. Sen siitä saa, kun kuvaa pimeällä. 😉

4 kommenttia “Laatikosta se lähtee…

  1. Ompas se kivassa järjestyksessä nyt! Mä en ainakaan tartte mitään ennen-kuvaa: saan sellasta niin paljon kuin sielu sietää kun vaan menen ja avaan oman keittiön laatikkoni ;D Vitsit, munkin pitää yrittää jakaa laatikkoa tuollasella korilla tai jotain! Josko sitten pysyis tavarat enemmän järjestyksessäkin…<br />
    Keittiöstä puheenollen, joku kävi sit tänään Itiksen Stockalla… Et varmaan yhtään arvaa, mitä sieltä tuli hankittua ;D

    1. Dara: Kunpa jaksaisin itsekin käydä kaikki laatikot ja kaapit läpi. No, onneksi ei ole kiirus minnekään. 🙂 Haa, ostitko kenties Methodia?!! 😀

    1. Sofia: Mulla on kaikkein vaikenta saada hommat aloitettua, mutta voi että miten ihanaa, kun homman saa päätökseen ja lopputulos on siisti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *