Hyvää vappua!

Vappu on Suomen työväen juhla. Sitä se on meidän perheessä ollut aina. Tärkeä päivä, jolloin juhlitaan suomalaista työtä ja työläisiä. AY-asiat ovat olleet pinnalla perheessämme niin kauan kuin muistan ja vappumarssilla olen käynyt joka vappu varhaisnuoruuteen asti, jolloin en ollut enää liian pieni/nuori tekemään omia juttujani marssin sijasta.

517f588989ac618a65000007.jpg

Yllä oleva kuva on Senaatintorilta vappupäivänä 1981. Helsingin Sanomien kuvaaja oli bongannut hyvän tilanteen, jossa pieni lapsi seisoo keskellä toria ja näyttää kuin olisi täysin yksin. Kuvassa siis minä reilu 2-vuotiaana joko ennen tai jälkeen vappumarssin. 🙂 Tämä kuva on kovasti itseäni miellyttävä, toimittajan tilannetajun vuoksi ennen kaikkea. Kuva komeileekin Bestån päällä ja muistuttaa lapsuudesta ja on mustavalkoisena myös oiva sisustuselementti. 🙂

Oma vappuaattoni kuluu varmaankin ihan kotosalla ja huomenna vappupäivänä saatan piipahtaa kahvilla ystävän luona. Rauhallista, mutta sopii minulle. Lakkini saavat molemmat lepäillä varastossa tämän vapun. 🙂

Näillä kuvilla ja tunnelmilla toivotan kaikille lukijoilleni aurinkoista vappua! <3 

Irina / White & Fresh - -

29 kommenttia “Hyvää vappua!

  1. Tuo kuva on vaan niin pysähdyttävä! Jotenkin tulee omat lapsuusmuistot mieleen siitä ja sen tarinasta. Meillä oli myös AY-liike asialistalla aika usein, eikä suinkaan vähiten vappuna 😉 Isi tosin työskenteli AY-liikkeessä 🙂

    1. Dara: No samanlaista touhua on sitten ollut meidän molempien lapsuudessa. 🙂

  2. Ihanaa ja aurinkoista vappua sinullekin &hearts;

    1. Ihanaa vappua sullekin, ihanainen &hearts; Nautiskele sinäkin siellä minin kanssa. 🙂

  3. Ompas tunnelmallinen kuva ja todellaki pysäyttävä!! <br />
    Aurinkoista vappua sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *