Parvekkeella räps räps

Kyselin taannoin mielipiteitänne krysanteemin suojaruukuksi ja yllättäen ruukuksi valikoitui keltainen. Yllätyittekö?! 😉

Kyllä se parveke vaan on kiva, kun on kukkia ja värejä.

517ea21e89ac61e93e000020.jpg

517ea21f89ac614442000020.jpg

517ea22389ac617a43000016.jpg

517ea22689ac612d41000025.jpg

517ea22d89ac61e93e00002a.jpg

517ea23089ac612d4100002a.jpg

517ea22989ac61e93e000025.jpg

517ea23489ac61434200002f.jpg

Orvokki on loistossaan ja krysanteemikin on puhjennut kukkaan.

Mukavaa maanantai-iltaa! 🙂

13 kommenttia “Parvekkeella räps räps

 1. Siis niin ihanan pirtsakka tämä sun parveke!! =)<br />
  Nyt oli pakko tulla kommentoimaan kun aivan alkas hävettää… tajusin että oon lukenut sun blogia vaikka kuinka kauan, enkä oo koskaan uskaltautunut kommentoimaan.. 😮 Mutta ihana blogi sinulla ja kyllä todella oot inspiroinut mua oman blogin perustamiseen! Mahtavaa saada juuri sinut myös lukijaksi 😉

  1. Little White Home: Kiitos kaunis &hearts; On ihana kuulla, että pikkuisen kopperoni sisustus on jota kuta inspiroinut ja upeaa, että aloitit oman blogin. Meitä yksiön sisustajia ei paljon ole, ainakaan &quot;julkisuudessa&quot;. 🙂

 2. Mä en kestä, kun tääl on niin surkeet kelit, ettei tee mieli olla ulkona yhtään enempää ku on pakko. Sun kuvista tulee niin keväinen fiilis, et masentaa tää myrskytuuli ja kylmyys. <br />
  Sun partsi on edelleen ihan helmi 🙂

  1. Kiitos Anna! &hearts; Tänä kesänä toi parveke on varmasti kivempi kuin viime kesänä. Saa nähdä, miten paljon siellä pystyy oleskelemaan, sillä viime kesä oli jo aivan liian kuuma mulle. 🙂

 3. Oi että sun partsi on niin kaunis! Ja toi keltainen sopii sinne tosi ihanasti &hearts; &hearts;<br />
  Pitäisköhän mun tehdä parvekepostaus: &quot;Täs on tää orvokki, se siitä…&quot; ;DD Tulis se ikkunaremppa äkkiä!

  1. Dara: Awwww, orvokkipostaus. &hearts; Harmi, kun sä et pääse vielä sisustelemaan parveketta. Mut toivotaan, että loppukesästä edes sitten. 🙂 Ja tuu joku kerta möllöttelemään mun seuraksi tonne partsille. &hearts; Ainoa vaan, että siellä tooooosi kuuma. 😉

  1. Love: Mun partsilla on päivisin ollut kesä jo piiiitkään. 🙂 Aurinkoisina päivinä aurinko paistaa sinne puolesta päivästä auringonlaskuun saakka, joten lämpötilat on välillä kohonneet aika huimiin lukemiin. Kesää &quot;odotellessa&quot; 😉 Ja sinut on kutsuttu partsikaffelle tällä ilmoituksella. &hearts;

 4. Hihiii yellow &hearts; Hyvä valinta!!! Ois se harmaakin ollu kiva, mut tuo on KYLLÄ. Tiiätkö, joka kerta kun näen tuon vyö-risujutun, niin se jotenkin aina näyttää enemmän ja enemmän persoonalliselta ja kiehtovalta. Rouhea 🙂 Hyvää yötä &hearts;

  1. Soili: Sun täytyy myös sitten tehdä tommonen risu-vyötuunaus. 🙂 Hyvää yötä &hearts;

 5. Noi näyttää niin elinvoimaisilta aina nää sun kasvit!! mun ruukku ruusu kuoli parissa päivässä vaikka luulin ettei ne kuole juuri koskaan, se uusi oliivi puukin näyttää uhkaavan huonolta. Täytyis varmaan ostaa joku kasvi kirja… 🙂

 6. Orvokit tuo mieleen ihan lapsuuden kesät. Näyttää kauniilta ja aurinkoiselta!

  1. By J: Tuo parveke todella on kesäinen, kun suuntana on etelä. Koko päivä aurinkoa ja vaikka viime kesästä moni sanoi, että oli viileää niin sitä ei todellakaan tuolla partsilla huomannut. Mun viime kesä oli kyllä kuuma ja hikinen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *