Vappupuska

Oi toukokuu!

Toivottavasti teillä on ollut kiva vappu tähän mennessä. Minä vietin aaton ihan kotona vain ja olen oikein tyytyväinen valintaani. Kaupassa käydessäni katselin kukkaosastolla hieman sillä silmällä, löytyisikö sieltä joku kiva vappupuska ja vitsit mitä bongasinkaan! Pelargonian, valkoisen sellaisen!

Viime kesänä ostin vaaleanpunaisen pelargonian ja se oli nappiostos helteiselle eteläparvekkeelleni. Pelargonia on todella kiitollinen kukka, kestää hyvin kuumuutta kunhan vain muistaa kastella. Jostain syystä onnistuin kastelemaan sitä oikein ja se jaksoikin hengissä kesäkuun puolivälistä aina lokakuuhun asti, kunnes oli aika tuoda parvekkeelle syyskasvi.

5180195f89ac61a12d000002.jpg

5180195f89ac61552600003a.jpg

5180196289ac61942d000007.jpg

5180196689ac61942d00000c.jpg

Nyt vain odotellaan kukintoja, toivottavasti kukkii yhtä runsaasti ja sitkeästi kuin viime kesänä. 🙂 Parvekkeella alkaakin olla kohta jo varsinainen puutarha, sillä taidan olla hieman koukussa nätteihin kasveihin ja kukkiin. 😉 Nyt tolla penkillä on hieman ruuhkaa, mutta ei se mitään. Tällä tai ensi viikolla asiaan on tulossa pieni helpottava ratkaisu ja siitä sitten lisää.

5180196a89ac61972b000011.jpg

Tänään ohjelmassa ystävän luona kahvittelua eli rauhallisesti vietellään vappua. 🙂

8 kommenttia “Vappupuska

  1. Voi,miten kaunista parvekkeella! Samaista tasoa olen katsellut mutta olohuoneesemme ikkunan eteen:)

    1. Nanna: Toi taso on kyllä monikäyttöinen. Se oli edellisessä kodissani eteispenkkinä nimensä veroisesti, josta se kirjahyllyn myymisen jälkeen siirtyi tv-tasoksi. Nyt kun kotiutin Bestån, päätin siirtää sen parvekkeelle tasoksi ja siihen saa tosi hyvin kukkia ja muuta kivaa esille. 🙂

  2. Voi, että! Tulee niin kesäfiilis noista kukista, ihania! Minkähänlaisen ratkaisun sä oot keksiny?

    1. H-EHHASL: Tykkään tosi paljon olla tuolla parvekkeella, kun tuntuu, että olisi mini-puutarhassa. ♥ Hankin ehdottomasti lisää kasveja ja kukkia, jos vaan saan niille säilytystilaa. 🙂

    1. suvi tuuli: Niin on, vielä voisi hankkia lisää kukkia! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *