Arkea

Harvoinpa tulee perus arkea tänne kuvailtua, siis päivän kuluista sen tarkemmin. Tuossa kun katselin tänään räpsittyjä kuvia puhelimesta, niin ajattelin, että hitto heitänpä noi blogiin. Tervetuloa siis kurkistamaan mitä tänään on mahtunut ihan perus arkeen.

2.jpg

Ne tavalliset kuteet; legginssit, converset ja trenssi.

1.jpg

Kansalaisvelvollisuus suoritettu ja äänestetty europarlamenttivaaleissa.

3.jpg

Hauska jättiruukku 😀

4.jpg

Käyn harvoin ulkona kahvilla ja sen kunniaksi päätin kokeilla soijalattea. Oli hyvää!

14.jpg

Tällaista se on, kun tulen kotiin: kengät vaan pois ja ne jää sille sijoilleen. 😉

5.jpg

Päivän ostokset Lidlistä. Päätin kokeilla, onko noista astianpesuainetableteista mihinkään. En ole aiemmin tuota merkkiä kokeillut. Onko kellään kokemusta, onko hyvä vai ihan floppi?

13.jpg

Lidlissä oli tarjouksessa (?) erä saksanpähkinäöljyä. En ole koskaan kokeillut ja 2,99 euron hinta ei ollut mielestäni kovin paha. 🙂

15.jpg

Tigerista ostin pari säilytyspurkkia. Näitä samoja mulla jo onkin. Yksi iso, jossa säilytän kahvia ja kaksi pienempää, joista toisessa on auringonkukansiemeniä ja toisessa pellavansiemenrouhetta. Näihin on tulossa kurpitsansiemeniä ja pähkylöitä. 😀

Postista hain odotetun paketin! Sain Cadadialta testiin Babén atooppiselle iholle tarkoitettuja tuotteita; pesuöljyn ja vartalovoiteen. Samoin sain näytteitä Stop AKN -sarjan kasvojenhoitotuotteista ja muutaman näytteen myös Purelogicol-tuotteita. Näitä tässä jonkin hetken testailen ja palaan sitten asiaan täällä blogin puolella. Malttamattomat voivat käydä kurkistamassa Cadadian sivuja. 🙂

6.jpg

11.jpg

12.jpg

Nyt on vielä pikainen reissu lähimarkettiin hakemaan juttuja, mitä Lidlistä ei saanut ja sitten hakemaan vielä pakettiautomaatista toissapäivänä tilattu pieni apuri jokakeväistä urakkaa varten. 😉 Sitten onkin aika tsempata Leijonat voittoon!

Kivaa iltaa kaikille <3

 

Babén, Stop AKN ja Purelogicol tuotteet saatu yhteistyön kautta

8 kommenttia “Arkea

 1. Kiva, että oot saanut ihonhoitotuotteita. Toivottavasti niistä on apua. <br />
  Liittyyköhän se kevät urakan apuri ikkunanpesuun? 🙂

  1. -Siny-: Ei pöllömpi arvaus! 😀 <br />
   <br />
   Ja tosiaan, olisi aika saada tää iho kuntoon tai vähintäänkin parempaan kuntoon. Äsken kävin korkkaamassa nuo Babén tuotteet ja ainakin käyttökokemus oli oikein positiivinen. &hearts; Jatkosta lisää sitten, kun on enempi käyttökertoja takana. 🙂

 2. En oo huomannut noissa Lidlin pesutableteissa mitään eroa esim. Fairyn yms. Käytän itse tosi usein Rainbown tabletteja tai Pirkkoja, halvempia ja ajaa saman asian. :D<br />
  <br />
  Ihanaa, että sain BABEn tuotteita testiin, toivottavasti tykkäät yhtä paljon kuin minä! Lisäksi pidän siitä, että Cadadia tietää miten hemmotella ihmisiä. Kaikki lähetykset on ollut tosi kauniisti pakattuja ja näytteitä ruhtinaallisesti. Lisää tällaista! 🙂

  1. JonnaH.: Jee, kiva kuulla, että ainakin jollain on noi halpismerkitkin toimineet. 🙂 Tosin mä en tiedä onko tuo W5 halpismerkki, kun se on ihan tuntematon mulle. Oli vaan pakko pihistää tällä kertaa ja jättää Fairyt yms. kauppaan. <br />
   <br />
   Mä toivon sydämeni pohjasta, että noi on mulle sopivat, kun mullahan on pieni jännitysmomentti noissa. Huomasin meinaan, että noissa on soijaöljyä. 😀 Laveran Basis Sensitiv vartalovoide ei sopinut mulle ja siinä oli soijaöljyä. Lisäksihän mun iho on kutissu sellaisina päivinä jolloin olen juonut soijamaitoa. Äsken korkkasin kuitenkin tuon pesuöljyn ja rasvasin vartalon Babén rasvalla ja käyttökokemus oli tosi miellyttävä. 🙂

 3. Toi on muuten juuri se ärsyttävä juttu Lidlissä, että ei välttämättä saa kaikkia tuotteita, joita on suunnitellut ostavansa. Mieluusti kävisin useamminkin, koska on mielestäni ainakin osassa tuotteissa halvempi, mutta juurikin se vaiva, että usein joutuu käymään sitten tekemässä täydennystä muualta.

  1. Johkis: Totta. Lidlistä ei saa rasvatonta (0,3 %) raejuustoa, gluteenittomia kaurahiutaleita, mantelimatoa/makeuttamatonta soijamaitoa (Lidlissä on vaan makeutettua soijamaitoa), suomalaisia mustikoita, mustaherukoita, tarpeeksi halpaa vessapaperia, sopivaa ja samalla edullista kahvia ja onhan noita sitten joitain erikoistuotteita vielä. Maitokin on halvempaa Prismassa, kun juon yleensä edullisinta ja Prismassa Valion arkimaitojuoma maksaa vaan 79 senttiä kun rasvaton maito on Lidlissä 85 senttiä. Pientä sentinvenytystä havaittavissa vissiin? 😉

 4. Moi!<br />
  Itseänikin kiinnostaisi tietää, miten Lidlin pesuaineet toimivat. Pitäisi varmaan kokeilla tuota tiskiainettakin. Silmälasien/aurinkolasien puhdistusliinat ovat ainakin hyviä. WC:n pesuaine on ok, mutta siinä on omituinen haju. Muita en ole kokeillut. <br />
  <br />
  Maitojen hintaa ei voi verrata pelkästään hintaa tuijottamalla. Valion maitojuoma ei ole koostumukseltaan kuin oikeat maidot ja siksi sitä myydäänkin maitojuoma-nimellä, kun siinä on vähemmän moniakin ainesosia kuin maidon nimellä myytävissä purkeissa. Arkimaitojuomaa ei saa myydä maidon nimellä. Koostumus on sellainen, etten itse osta sitä. Vertailepa tuoteselosteita. Huomasin vahingossa. Sitten googletin asiaa ja moni muukin oli näköjään huomannut saman asian. Lidlin tuote on oikeaa maitoa. <br />
  <br />
  Tässä aamukahvia nautiskellessa toivotan mukavaa ja aurinkoista päivää! Sää näyttää jo heti aamusta oikein lupaavalta.

 5. VK: Kiva kuulla susta pitkästä aikaa. :)<br />
  <br />
  Eilen juuri pesin ensimmäisen koneellisen tuolla Lidlistä ostetulla pesuaineella ja puhdasta tuli. En tiedä vielä sen paremmin, yhden pesukerran tulos ei vielä kerro paljon. <br />
  <br />
  Tiedän hyvin, että Valion arkimaito on maitojuomaa, mutta koska käytän sitä lähes pelkästään kahvissa niin se menee minulle maitona. Mulel tärkeintä on oikeastaan rasvattomuus ja hinta. Niinpä, kun halvimmalla hinnalla saa maitojuomaa käy se minulle. 🙂 Toki jos maitoa saisi halvemmalla niin sitten sitä. <br />
  <br />
  Mukavaa ja helteistä viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *