Lankalauantai

Hassua, ettĂ€ on lauantai. Kuin olisi kaksi lauantaita putkeen. 🙂 TĂ€nÀÀn pitÀÀ kĂ€ydĂ€ kaupassa tĂ€ydentĂ€mĂ€ssĂ€ hieman ruoka-ainevarastoa ja muutoin vain olla möllötellĂ€. Illalla on vuorossa pyykinpesua. Pesin eilen jo muutaman koneellisen, mutta tĂ€nÀÀn on vuorossa vielĂ€ torkkupeittoa yms. harvemmin pestĂ€vÀÀ.

kuva%204.jpg

Parvekkeella oleva narsissi on nyt oikeastaan parhaimmassa loistossaan. Muutaman narsissin olen hankkinut kevÀÀn aikana kotiin, mutta lÀmpimÀssÀ ne eivÀt viikkoa kauempaa kestÀneet. TÀmÀ kolmas narsissi pÀÀsi heti ulos ja on nyt kestÀnyt hyvin kolme viikkoa. 

kuva%202.jpg

kuva%203.jpg

Parveketta en ole tÀnÀ kevÀÀnÀ vielÀ millÀÀn lailla laittanut enkÀ aiokaan sen kanssa stressata yhtÀÀn. Nyt kun en enÀÀ tupakoi, niin en tiedÀ yhtÀÀn, miten paljon aikaa tulee kesÀllÀ parvekkeella vietettyÀ. EhkÀpÀ kuitenkin pÀivisin enemmÀn nyt, kun parvekkeelle paistaa koko pÀivÀn sijasta aurinko vain iltaisin. Vitsi, mikÀ pÀtsi se edellisen kodin parveke etelÀ-/lounassuuntaisena olikaan!

Parina kesÀnÀ olen hamstrannut kukkia parvekkeelle oikein kunnolla, tÀmÀ tuleva kesÀ on vielÀ ihan mysteeri.

kuva%201.jpg

Yksi Hullujen PĂ€ivien ostoksistani on pÀÀllĂ€ni yllĂ€ olevassa kuvassa eli Onlyn pidempimallinen mustavalkoraidallinen toppi, jonka esittelinkin torstain poiminnoissa. NĂ€itĂ€ pitĂ€isi itse asiassa saada lisÀÀ, sillĂ€ tĂ€llaisena pĂ€tkĂ€nĂ€ tuo pituus on itselleni aivan tĂ€ydellinen: peittÀÀ leggingssien kanssa hyvin takamuksen. 🙂 Tilaukseni piti sisĂ€llÀÀn myös samassa kuvassa topin kanssa olevat Onlyn collegehousut. Molemmat olivat nappiostoksia. LisĂ€ksi tein vielĂ€ yhden ostoksen, mutta siitĂ€ lisÀÀ toisella kertaa.

Nyt myöhĂ€iselle aamupalalle ja sitten kirjoittelemaan kauppalistaa ja nokka kohti kauppaa. Mukavaa ja aurinkoista pÀÀsiĂ€isen jatkoa! 🙂

8 kommenttia “Lankalauantai

 1. Nyt pĂ€ivitĂ€n tĂ€mĂ€n blogisi, kun jÀÀnyt tekemĂ€ttĂ€. Liityin myös Facebook lukijaksesi josko sitten pysyisi paremmin tasalla:) Kivaa pÀÀsiĂ€istĂ€ sinulle. VielĂ€ pari vapaata ennen työviikon alkua 🙂

  1. Sike: Kiva kuulla ja tervetuloa mukaan! 🙂 Aurinkoista pÀÀsiĂ€istĂ€ sinnekin ja rentouttavia vapaapĂ€iviĂ€!

 2. Toppi nĂ€yttÀÀ kivalta! MĂ€ oon löytĂ€nyt meidĂ€n, eli siis Flashin mallistosta kivat pitkĂ€t topit, menee just tĂ€llĂ€selle pĂ€tkĂ€lle loistavasti leggareiden kanssa, on vĂ€hĂ€n kuin mekon mittanen 🙂

  1. littleB: Just noin! Kun tuoteselosteessa lukee "pidempimallinen toppi" niin tiedĂ€n heti, ettĂ€ tuo menee nĂ€ppĂ€rĂ€sti pepun pÀÀlle. Ja kokemuksesta tiedĂ€n myös, ettĂ€ Onlyn topit on just sopivia, jos ovat pidempimallisia. 🙂 Joskus on hyvĂ€ olla lyhyt, ei tarvii ostaa mekkoja erikseen. 😉

 3. ÄlĂ€s nyt, kyllĂ€ parvekkeella kannattaa kesĂ€isin aikaa viettÀÀ. Otat hyvĂ€n kirjan kĂ€teen ja nautit 🙂 SitĂ€ paitsi, ajattelen aina, ettĂ€ parveke on kuin kodin kĂ€yntikortti. Se on ainoa asia, mikĂ€ kodista nĂ€kyy muille ulospĂ€in ja kun katsoo joidenkin parvekkeita niin ei voi olla kuin huokaisematta, ettĂ€ "no millainen parveke, sellainen koti"

  1. Rita: Lukemista parvekkeella vĂ€hĂ€n mietinkin, tuossa kun on muutamia kirjoja, joita pitĂ€isi lukea. 🙂 MeillĂ€ on onneksi nĂ€köestekaiteet parvekkeella (auringonpaisteella nĂ€kyy vain tavaroiden ja ihmisten hahmoja) ja kun asun ylempĂ€nĂ€ niin kukaan ei ole katselemassa mun parvekkeelle. Mut enköhĂ€n mĂ€ jotain vihreetĂ€ parvekkeelle osta, harjaan lattian ja pesen istuintyynyt ja koristetyynynpÀÀlliset. 😉

  2. Millainen nĂ€köestekaide sulla on? Onko tummennetut lasit? Kun olen kuvien perusteella katsonut, ettĂ€ sun parveke on aika samannĂ€köinen pohjaltaan kuin mun (ikkunaseinĂ€kin on samanvĂ€rinen 😀 ). Mulla on katosta lattiaan isot lasitukset ja niistĂ€ nĂ€kyy ulos tosi hyvin. Nyt kun tekevĂ€t tohon viereen taloakin niin olisihan se kiva, ettei kaikki ois kuin tarjottimella nĂ€kyvillĂ€ (lĂ€hinnĂ€ siis itse kun oleilee kesĂ€llĂ€ vĂ€hissĂ€ vaatteissa parvekkeella). Kyselin talvella tummennuksia, mutta sieltĂ€ tuumattiin, ettĂ€ talvisaikaan voi sitten pimentÀÀ kovastikin olohuonetta ja sitĂ€ en haluaisi.

  3. Rita: SitĂ€ on vaikea selittÀÀ, mutta sanoisin, ettĂ€ se on tollainen vaalea lĂ€pinĂ€kymĂ€tön lasi (kai se lasia on, en muista). Laitoin sulle sĂ€hköpostilla kuvan 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *