Luolamies

Totuus ei suinkaan aina itketä, päinvastoinkin voi käydä! Se tuli tänään todistettua Linnanmäen Peacock-teatterissa, jossa kävin parhaassa seurassa katsomassa Martti Suosalon tähdittämän Luolamies-näytelmän.
IMAG9869.jpg
En tiennyt yhtään, mitä odottaa. Olin googlettanut näytelmää hieman, mutta sisältö ei ihan avautunut. Yllätys olikin siis todellinen!
IMAG9836.jpg

IMAG9838.jpg

IMAG9841.jpg

IMAG9844.jpg
IMAG9861.jpg

IMAG9855.jpg
Esitys alkoi sillä, kun Suosalo esitteli valkokankaan kautta valokuvia menneisyydestään höystettynä hauskoilla jutuilla. Siinä on mies, jolla on huumorintajua. 🙂 Tai no ei tuo kai sinänsä esitykseen kuulunut, mutta varmaan osa ohjelmaa, jolla saadaan yleisöä hieman rentoutumaan samalla kun vielä viimeiset ihmiset vaeltelivat paikoilleen.

IMAG9856.jpg

IMAG9858.jpg

IMAG9857.jpg
Väliajalla meille tarjottiin pientä purtavaa. Näkkileipää porotahnalla (niin huhuttiin, että olisi ollut poroa) ja mustaherukkahillolla, tomaatti-mozzarellatikkuja sekä juotavaa.
Yhteenvetona näytelmästä: Aivan mieletön show, Suosalo oli huippu ja niiiiiiin asian ytimessä. Yleisö nauroi taukoamatta, fiilis oli korkealla ja esitys jätti jälkeensä onnellisen olon. Suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle tätä näytelmää, esityksiäkin on vielä jäljellä syksyn mittaan. Esitysajat löytyvät Peacockin nettisivuilta.
”– loistavalla stand up -komedialla höystetty, hellyttävä ja samalla huvittava tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan. ”
Bravo!!!
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *