Lushin joulukauden uutuudet ja vanhat suosikit

Sain taas ilokseni kutsun Lushin bloggaajailtaan, jossa tällä kertaa oli ohjelmassa joulukauden tuotteiden esittely. Postaus on tooooooooosi pitkä, joten jos aihe ei kiinnosta, lopeta tähän. 🙂 Ja ne jotka tykkäävät söpöistä ihonhoitotuotteista, luksuksesta, herkullisista tuoksuista ja kirkkaista väreistä, kannattaa jatkaa lukemista ja nauttia täysin siemauksin tästä lähes kaiken kattavasta joulutuote-esittelystä.
Enjoy!
IMAG9419.jpg

IMAG9422.jpg

IMAG9426.jpg

IMAG9435.jpg

IMAG9429.jpg
Tuotteet esiteltiin meille mitä hauskimmalla tavalla: jouluisen esitelmän muodossa. Saatiin kyllä nauraa, kiitos esityksestä Lushin porukalle! 🙂

IMAG9451.jpg
Midnight Massage- hierontapala:

Syväkosteuttava kaakao- ja sheavoipohja johon on lisätty hieman vaniljaa, sensuellia jasmiinia ja ”kiellettyä hedelmää” (viikunaa, johanneksenleipäpuun hedelmää, kvitteniä).
Nämä ihanat raakaaineet suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Rankan jouluostosten teon jälkeen tätä rentouttavampaa hierontaa ei voi saada… Sinun pitää ainoastaan löytää hieroja!
IMAG9525.jpg
Popcorn- huulikuorinta:

Se maistuuu ihan makealta popcornilta, et voi olla nuolaisematta!
Huulet ovat yksi kehon herkimmistä ja hankalimmista osioista, varsinkin talvella. Ota hieman Popcorn huulikuorintaa japyörittele huulillesi – sokeri kuorii rohtumat pois ja jojoba vähentää ärsytystä. Ihana pikkulahja kaverille (ja totta kai olet ansainnut sellaisen itsekin!).
IMAG9504.jpg
Ponche- suihkugeeli:

Tätä suihkugeeliä on ollut inspiroimassa Meksikolainen hedelmäbooli, joka valmistetaan kauden hedelmistä, kuten juuri luumuista, appelsiinista, sekä kanelista ja vaniljasta.
Pese hiuksesi ja vartalosi tällä hedelmäisellä, pehmentävällä suihkugeelillä; piristyt varmasti kaamoksenkin keskellä. Tilkka tequilaa antaa tälle tuotteelle vielä pirteää potkua ja saa sinut juhlamielelle!
Twilight- suihkugeeli:

Jos kaipaat hyviä yöunia voit ottaa pehmeän laventelisen Twilightin mukaan iltasuihkuusi. Twilight sisältää sekoituksen ihanan rentouttavia eteerisiä öljyjä, kuten laventelia ja ylang yalangia.
Tämä tummanviolettina hohtava suihkugeeli saattelee sinut hellästi untenmaille. Se on saanut inspiraationsa samannimisestä kylpypallosta ja yleisön pyynnöstä se on nyt saatu myös suihkussa käytettävään muotoon.
IMAG9534.jpg
Buches De Noel- kasvonpuhdistusaine

Resepti on suorastaan herkullinen: antiseptistä seetriä ehkäisemään epäpuhtauksia, satsumoita ja karpaloita kirkastamaan ihoa ja mantelia kuorimaan hellävaraisesti. Manteliölj
y ja kaakaovoi kosteuttavat tehokkaasti ja suojaavat viimaa vastaan. Talvinen vaihtoehto Angels on Bare Skin -kasvojenpuhdistussavelle!
Ota herneen kokoinen nokare puhdistusainetta kämmenelle, tiputa päälle muutama pisara vettä, sotke puhdistusaine tahnaksi. Levitä tahna kasvoille ja huuhtele pois saadaksesi lempeän, luonnollisen puhdistuksen.

IMAG9459.jpg
Father Christmas:

Nyt voit tipauttaa pukin ammeeseen ja katsoa kuinka se saa aikaan joulun taikaa…
Tämä pallo suhisee värjäten veden joulun punaiseksi ja perinteisen vihreäksi. Ammeesi täyttyy mandariinistä, bergamotista ja appelsiininkukasta. Karkota turha joulustressi ja lataa pattereitasi rauhallisessa kimaltavassa kylvyssä!

IMAG9522.jpg
Let the good times roll- kasvonpuhdistusaine:

Kasvoille ja vartalolle tarkoitettu tuoreputsari, joka hellästi kuorii talven kaltoin kohtelemaa ihoa ja samalla ravitsee sitä.
Tuotteen raaka-aineluettelo on kuin kakkuresepti; hellävaroin puhdistavaa maissijauhoa, sekä polentaa ja maissiöljyä jotka tasoittavat ihon väriä.
Glyseriini kosteuttaa ihoa pitäen sen hyvin ravittuna. Let The Good Times Roll on ehdoton juttu kuivaihoisille. Päällä on hieman popcornia koristeena (se myös hieman kiillottaa
ihoa) sekä kanelia stimuloimaan pintaverenkiertoa.

IMAG9523.jpg
Captain Bubblebeard uudelleen käytettävä kylypyvaahtosauva:

Heiluta kylpyvaahtoviiksiä ammeessa samalla kun lasket vettä ja saat hurjasti valkeaa, tuikkivaa vaahtoa. Rakenna itsellesi suuri vaahtoparta ja käytä tikussa olevia viiksiä viimeistelemään tonttulookkisi!
Sen lisäksi, että tämä tuote on hurjan hauska, siinä on käytetty myös todella mainioita raaka-aineita; santeli-, laventeli ja neroliöljyjä. Iho jää pussailtavan pehmeäksi!
IMAG9539.jpg
North Pole- saippua:

Ihana piparminttu tuo viileän tuulahduksen pohjoisnavalta! Santeli ja sypressi antavat lisää jäistä särmää tälle karkkitangon näköiselle saippuapaalulle.
Vaaleanpunavalkoinen tanko, joka on tehty saippuasta!
Saippuan eriväriset osiot ovat hieman eri tuoksuisia; pinkissä on ripaus kaakaota ja piparminttua (hyvä juttu pintaverenkierrolle kylmien talvikuukausien aikana) kun taas valkoinen tuoksuu santelilta ja sypressiltä!
IMAG9529.jpg
Snow Fairy- suihkugeeli:

Lumikeiju tuli käymään eräänä vuonna, mutta uudenvuodenpäivänä se karkotettiin takaisin keijukaisten valtakuntaan. Se kuitenkin päätti palata takaisin seuraavana syksynä ja on täällä taas! Uskoimme, että tämä hattarantuoksuinen kimalteleva suihkugeeli olisi omiaan taikasauvaa heilutteleville pikku prinsessoille. Yllätyimme, kun karvaiset aikuiset miehetkin ihastuivat siihen. (He lähettävät jonkun muun ostamaan sitä, mutta kyllä me tiedämme!) Snow Fairy on suosikkituotteitamme ja siksi se on palannut! Hanki varastoosi, ennen kuin keiju liitelee takaisin kotikonnuilleen.
IMAG9530.jpg
Candy Mountain- kylpyvaahtoviipale:

Candy mountain on parempi hampaille kuin karkit, vaikka sitä ei kannatakaan ruveta pureskelemaan, koska sen tuoksu on makua paljon ihanampi.
Suloinen karamellintuoksuinen kylpyvaahtovuori on täydellinen täyte joulusukkaan tai pikku lahjaksi isomman lahjan lisäksi! Lapset rakastavat sitä valkoisten vaahtokumpujen ja vaaleanpunaisen veden takia, mutta voit myös itse hengähtää lämpimässä kylvyssä rentoutuaksesi joulun kiireiden keskellä.
Muserra se juoksevaan kylpyveteen, niin saat vaniljantuoksuisen vaahtovuoren ammeeseen!
IMAG9538.jpg
The Melting Snowman- kylpysula:

LUSH halusi laittaa oman kortensa kekoon ja muistuttaa myös samalla ilmaston muutoksesta. Tässä siis sulava lumiukko, joka on samalla sulavaa kylpyöljyä (eli sulava ja sula.. brittihuumoria). Tämä tuoksuu viime joulun Glögg- suihkugeeliltä!
Laita tämä tämä lumiukko ammeeseesi ja antaa sinun nauttia uudesta yrttisestä tuoksustaan, hitaasti sulaen.
Kaneli, patsuli, neilikka ja limetti yhdessä kaakaovoin ja manteliöljyn kanssa takavaat tauon kuivasta ihosta ja saavat sinut rauhoittumaan hetkeksi. Sopii myös jalkakypyihin!
IMAG9536.jpg
Snow Cake- saippua:

Kultakimalteen pintaansa saanut kaunis ja ylellinen saippua kosteuttaa ja hoitaa hellävaraisesti manteliöljyn ja ruusu-absoluten voimin. Erityisen hyvä herkälle tai atooppiselle iholle sekä tietysti lapsille.

Northern lights- saippua:

Raikas, rentouttava talvi-iltaisen metsän tuoksu syntyy sypressi- ja mäntyöljystä sekä limetistä, joka on myös hyvä apu kirkastamaan ihoa ja hoitamaan selluliittia. Tuoksu on myös oiva apu rauhoittamaan mieltä joulukiireiden keskellä!
Tämän saippuan inspiraatio, väri ja tuoksu ovat  Suomen talven paukkupakkasista ja Lapin revontulista!

IMAG9533.jpg
Kuutamo- kylpyvaahtoviipale:

Laita tämä kylpyvaahtoviipale puoliksi: puolet ovat lapsille jouluaatonattona. Rauhoittava sininen vesi ja lempeät tuoksut auttavat nukkumaan silloinkin, kun mieli on täynnä jännittävää joulun odotusta!
Toinen puoli on aikuisille. Jasmiini ja ylang ylang ovat aikuisille afrodisisia, sensuelleja tuoksuja.
Murenna juoksevaan kylpyveteen, niin saat ihania tuoksuvia vaahtokumpuja sekä illanhämynsinisen, rauhoittavan kukkean tuoksuisen veden.
IMAG9532.jpg
Golden Wonder- kylpypommi:

Saanut inspiraationsa japanilaisista uuden vuoden lahjoista, jotka helisevät kun niitä heiluttaa. Niin helisee Golden Wonder:kin!
Tämä oli megasuosikki viimevuonna, joten pakkohan sen oli palata tänäkin vuonna!
Kylpykokemuksesi kruunaa mielentilaa nostattava, pirskahtelevan sampanjamainen tuoksu, jossa on makeaa appelsiiniöljyä, konjakkia ja limeä. Ei siis ihme, että hyllymme tyhjenivät viimevuonna hurjaan tahtiin…
Laske lämmin kylpyvesi, solahda kylpyyn ja tiputa tämä täydellinen pikku paketti tehdäksesi kylvystä juhlakokemuksen!


So White- kylpypommi:

Se näyttää valkoiselta ulospäin, mutta kylpysi muuttuukin ihanan pinkiksi! So Whiten ihana tuoksu on jätetty samaksi, se on kuin ihana vihreä omena, josta  voit erottaa myös nerolia ja ruusua. Vaivu ihoa hoitavat huurteisen vaahdon alle ja nauti pinkistä kylvystäsi!
IMAG9520.jpg
Santas Sack- kylpyvaahtoviipale:

Pukin säkki on täytetty lahjoilla, jotka voit napata siitä irti ja laittaa talteen seuraavaa kertaa varten (ne on thety uudelleen käytettävästä kylpyvaahtomassasta)… Sen jälkeen voitkin murustaa säkin valuvaan kylpyveteen ensimmäistä joulukylpyäsi varten. Sitten vain relaat mausteisten kuplien alla ja nautit nerolin, tonkapavun ja rohtosamettikukan hellitellessä pintaverenkiertoasi.
IMAG9524.jpg
Mr Punch- saippua:

Tässä saippuassa tiivistyvät boolin hyvät puolet; hedelmäisiä öljyjä piristämään keskellä talvea. Saanut inspiraationsa Pimms- juomasta.
Mr Punch sisältää mm. puhdistavaa katajanmarjaa, mustaher
ukkaa, virkistävää limeä ja vähän kookosta pehmentämään… Myös hieman giniä on lisätty tuomaan todellisen boolin tuntua . Mr Punch näyttääkin ihan boolilta, hedelmänpaloineen kaikkineen!
IMAG9527.jpg
Magic wand uudelleen käytettävä kylpyvaahtosauva:

Heilauta tätä taikasauvaa kylpyvedessä niin saat kaunista vaaleanpunaista vettä sekä Snow Fairyn (se on suosittu talvinen suihkugeelimme) tuoksuisia kuplia. Taikasauvasta saat useita keijukylpyjä. Huhu kertoo, että leikkimielisessä kokeilussa meni ainakin tunti, rauhallista pyörittelyä, ennenkuin tähti oli kulunut loppuun…
Kun olet saanut mieleisesi määrän kuplia ja vaaleanpunaista vettä, siirrä taikasauva kuivumaan ja odottamaan seuraavaa käyttöä.
Lisäsimme sauvaan punaisen nauhan ja kulkusen luomaan tunnelmaa! Äläkä unohda että kyseessä on taikasauva – aina kun heilautat taikasauvaa kylpyvedessä, saat esittää toivomuksen!
IMAG9528.jpg
Snow Globe- saippua:

Sitruunamyrtti ja greippi tekevät tästä käsi- ja vartalosaippuasta ihanan raikkaan. Tämä saippua oli viime vuoden suosituimpien listassa: se on aivan lumoavan tuoksuinen, kirkas ja kuulas kuin pakkaspäivä.

IMAG9535.jpg
Angels Delight- saippua:

Hedelmäinen, kimalteleva, rajoitetun ajan saatavilla oleva käsi- ja vartalosaippua.
Tiedämme, että kaikki rakastavat sen hedelmäkarkkista tuoksua! Enkelit ovat laittaneet parastaan; saippuasta löytyy pinkkejä kimmeltäviä tähtiä, mandariini- ja appelsiiniöljyä, mustaherukkaa ja kultaisena hehkuva kuu-ukko. Se ei ole vain herkullisen tuoksuinen, myös ihostasi tulee ihanan puhdas!

 Cinders- kylpypommi:

Cinders rentouttaa mieltä ja kehoa. Se tuo mieleen loimuavan takkatulen ja lämpimän huovan! Appelsiini ja kaneli johdattelevat sinut talvisiin unelmiin.
Aseta kylpypallo lämpimään veteen, rentoudu tuoksuvassa kylvyssä ja kuuntele, miten vesi poreilee!
(kuvassa nuo juuri ja juuri näkyvät persikan (?) väriset pallot)
Lisäksi myöhemmin on tulossa vielä itseäni ainakin kovasti kiinnostava tuote, josta kerrotaan seuraavaa:
Sandy Santa- sokerikuorinta:

Verraton sokerikuorinta, jota voit käyttää pikkujoulukauden poistamaan vallattoman elämän jäljet iholta!
Käytä suihkussa erityisesti kaikkein hankalimmille alueille (peppu ja reidet) ja anna sokeriyhdistelmien kiillottaa ja kirkastaa talvi-iho. Sisältää myös virkistävää appelsiiniä, ruusupuuta ja santelia.
Pala on saanut inspiraation brasilialaisten uuden vuoden perinteestä, jolloin rannoilla rakennetaan kilpaa hiekkalinnoja. Yksi suosittu hiekkalinnamalli on joulupukki ja siksi meidän joulupukillammekin on hieman hiekkaa nutussaan.

Oliko näissä joulutuotteissa mitään, joka olisi saanut sormet syyhyämään ja houkutuksen pintaan? Tässä on paaaaaljon juttuja, joita voisi vaikka joululahjaksi hankkia. Itse innostuin muutamista tuotteista. Omat suosikkini ovat Snow Cake-saippua (atoopikko kun olen),  Buches De Noel-kasvojenpuhdistusaine, Let the good times roll-kasvojenpuhdistusaine, Popcorn-huulikuorinta ja tuo viimeisimpänä mainittu Sandy Santa-sokerikuorinta.
Tuotteet tulevat Suomessa myyntiin 11.10.2012. Millähän malttaisi siihen asti?! 🙂
Ja kiitos kaikille, jotka jaksoivat lukea tämän pitkääkin pitkän postauksen loppuun asti. Toivottavasti tästä sai vaikkapa joululahjavinkkejä ja/tai inspiraatiota omaan ihonhoitoon! <3

10 kommenttia “Lushin joulukauden uutuudet ja vanhat suosikit

  1. Monet kylpypallot olisivat tosi kivoja, mutta juurikin harmillista on ettei ole ammetta. :/ Ainoa vaihtoehto tämän hetkisillä mahdollisuuksilla olisi tipauttaa kylpypallo jalkakylvyn sekaan.

  2. Voi miten ihana esittely tuotteista!&lt;br /&gt;Brittiläisenä yrityksenä Lushissa tietenkin valmistetaan kylpyihin sopivia tuotteita.&lt;br /&gt;Ulosantisi ja kielioppisi on niin loistavaa (äidinkielennumerosi on varmaan ollut täysi 10) jäin silti pohtimaan mitä teille on kerrottu &amp;quot;kielletystä hedelmästä&amp;quot; sehän pohjautuu Raamattuun eikä siellä kerrota mikä hedelmä se oli. Kerrottiinko teille sen olevan yhdistelmä viikunaa, johanneksen leipäpuun hedelmää ja kvitteniä? Näin minä sen ymmärsin (en aina hoksaa niin hyvin).&lt;br /&gt;Anteeksi tyhmät kysymykseni,

  3. Heh, kiitos. En tosin voi ottaa kunniaa tai muuta palautetta kursivoiduista teksteistä, sillä ronskista vain copy &amp;amp; pastesin ne tuoteluettelosta ja ovatkin juuri siksi kursivoitu. Tarkemmin ei muistaakseni kielletystä hedelmästä puhuttu. 🙂 Ja hei, tyhmiä kysymyksiä ei olekaan tai ainakaan minä en niin sanotuista tyhmistä kysymyksistä tuomitse. Tyhmempi on ehkä se, joka ei kysy tai vastaaja, joka ei kysyjän kysymystä kunnioita. 🙂

  4. Aivan mahtava postaus! 🙂 Olen itse käyttänyt noita Lushin kylpypommeja. Pitäisi tehdä ristiretki Lushin myymälään ennen joulua. 🙂

  5. Kiva, että jaksoit lukea tämän maraton-postauksen! 🙂 Mietiskelin juuri, että kylpypallosta voisi yrittää veitsellä lohkoa paloja ja käyttää vaikka jalkakylvyss… onnistuisikohan se?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *