Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu – syyskuu 2018

Jälleen on kolme kuukautta kulunut ja on aika raportoida loppuneet kosmetiikkatuotteet. Tuotteita loppui kolmetoista.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu - syyskuus 2018

DHC Face Wash Powder – Jauhemainen puhdistusaine, joka vaahtoutuu päästessään kosketuksiin veden kanssa. Kuorii myös entsymaattisesti. Hieman jännitti, miten oma herkkä iho ottaa vastaan puhdistusaineen, joka samalla kuorii (eli kuorintaa tulee joka päivälle), mutta iho kesti hyvin. Taisi jopa tykätä tästä, tai ainakin iho voi viime talven yllättävän hyvin. Tietenkään en tiedä, oliko syynä tämä tuote vai oliko joku muu syy, mutta ainakaan ei pahentanut. Kyllä japanilaiset osaa! Voisin hyvin käyttää jatkossakin.

ACO Sun Face Cream Anti Age SPF 30* – Osui ja upposi! Oikein hyvä tuote päivittäiseen käyttöön. Koostumukseltaan tarpeeksi kosteuttava, mutta silti sopiva meikkipohjan alle. Hyvä suojakerroin. Jatkoon!

Nivea Dry Comfort Deo Roll-on – Hyvä perus antiperspirantti, mieto niveamainen tuoksu. Voin käyttää jatkossakin.

Lush The Olive Branch suihkugeeli* – Ei herättänyt tunteita juuri suuntaan tai toiseen. Ihan miellyttävä suihkukokemus tämän kanssa. En ehkä ostaisi varta vasten, mutta voisin käyttää jatkossakin.

Rexona Biorythm antiperspirantti spray – Tämä jo vanha vakkari, voi käyttää jatkossakin.

Jovely May Chang & Ylan-ylan vartalonkuorinta – Virolaista luonnonkosmetiikkaa. I h a n a! Olisin ostanut tätä heti uudestaankin ellen olisi päätynyt kokeilemaan vartalokuorinnan valmistamista itse. Ihana tuoksu, tosi hyvä kosteuttava tunne jäi iholle kuorinnan jälkeen.

Magasin Day Cream – Magasin du Nord -tavaratalon oma merkki. Ystävältä saatu päivävoide (itse ostin pari vuotta sitten Kööpenhaminasta sarjan puhdistusaineen) pääsi minun käyttööni. Aika ohut koostumus, varsin passeli kesäaikaan. Käyttäisin varmasti jatkossakin, mutta en välttämättä ostaisi jos muutakin olisi tarjolla.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu - syyskuu 2018

TONYMOLY Panda’s Dream Moisture Gel Cream – Tutustuin TONYMOLYn tuotteisiin reilu vuosi sitten, kun ostin Tukholman Sephorasta itselleni tämän Panda’s Dream geelivoiteen ja Magic Food Banana Sleeping Packin (Yövoide/naamio). Pidin molemmista ja banaaninaamiosta sitten lisää, kun viimeisetkin “muruset” on käytetty. Moisture Gel Cream on hyvin kevyttä geeliä. Se on miedon tuoksuinen, sopinee siis tuoksuherkillekin. Kosteuttamaan se riittää silloin, kun iho on hyvinvoiva eikä janoa kosteutta sen kummemmin, esim. kesällä. Muulloin se on aivan liian kevyt ja tarvitsee rinnalleen jotain muutakin kosteuttavaa. Kyllä maar tätä voisin käyttää jatkossakin.

Lush Rehab shampoo* – Rehab-shampoo sopii herkälle ja ärtyneelle hiuspohjalle. Hiuspohjaa hellivät rosmariini, laventeli ja piparminttu. Ehdottomasti kokeilun arvoinen, jos päänahan kiukkuilu vaivaa. Tämä oli just eikä melkeen minulle sopiva tuote.

Sarah Jessica Parker Lovely edp – Kauan, kauan sitten laivalla rakastuin tähän tuoksuun ja ostin itselleni pullon. Sittemmin käytin sen loppuun ja joitain vuosia sitten ostin taas uuden pullon. Ei ehtinyt vuosien aikana pilaantua tuoksu vaan aina vaan yhtä ihana. Yksi suosikeistani, siis!

Lush Whoosh -suihkujelly* – Niin kiva kuin tämä kaikilta muilta osin oli, niin kyllä vaan on suihkussa jellyn käyttäminen niin hankalaa (lipeää käsistä jatkuvasti), että vakikäyttöön ei kyllä jellyt tässä taloudessa pääse. Tavallista suihkugeeliä tai palasaippuaa mieluummin. Vain ja ainoastaan siis koostumuksen vuoksi ei jatkoon.

Garnier Respons Body Nourishing Lotion Mythic Olive – Aprikoin alkuun, voiko olla tämä Garnierin ns. markettivartalovoide hyvää, mutta hei, tykkäsin! Mukava tuoksu ja levittyi sekä imeytyi hyvin. Pumppupullo oli alkuun oikein näppärä, mutta voiteen loppuessa voidetta oli vaikea saada pullosta ulos ja käytettyä. Tämän sain tuttavalta, joka sitä ei käyttänyt, mutta voisin kyllä ostaa itsekin. Ja jos ei muuta satu kohdalle nykyisen vartalovoiteen loppuessa, niin ehkäpä ostankin tätä.

Nesti Dante Olivae di Toscana -palasaippua – Ystävältä viime jouluna lahjaksi saatu palasaippua oli hyvä. Vaahtosi hyvin, pesi hyvin, tuoksu oli miellyttävä ja se toimi käytössäni alkuun suihkussa ja lopulta käsisaippuana. Saippua on vegaaninen.

Lue myös: Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu – kesäkuu 2018

 

* Tähdellä merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä
Irina / White & Fresh - -

3 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu – syyskuu 2018

  1. Tota jellyä mietin kokeilevani, mutta taidankin jättää väliin. Palasaippuakin lipeää tämän rähmäkäpälän otteesta niin jellypala tuskin pysyisi haavissani senkään vertaa. ? Tuo Magazin du Nord -voide on tosiaan hyvin kevyt, itselleni liian köykäinen ja se yövoide onkin täyteläisyydeltään paljon parempi. Oletko sitä testannut vielä? Sen uskon olevan talvi-iholle hyvä päivävoiteenakin.

    1. Jelly olisi muuten ihan hyvä, mutta tosiaan sen käsittely on hieman hankalaa. 😀 Magazinen yövoide on käytössä juurikin nyt, se on oikein passeli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *