Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu 2017

Loppuneita kosmetiikkatuotteita kertyi huhtikuussa tosi hyvin, seitsemän normaalikokoista pakkausta ja mukana jopa hajuvesi. Hajuvesien loppumista ei pääse kovin usein kokemaan. 🙂

kosmetiikka_loppuneet_huhtikuu_whiteandf

Resolain Scalp Tonic [Tuote saatu ilmaiseksi testiin] – Päänahkani kutisee ajoittain, lienee sekin näitä atooppisen ihon seurauksia. Siksi erityisesti talvella on mukava hoitaa päänahkaa tiiviimmin. Resolain Scalp Tonic hoitoneste on pihkapohjainen ja soveltuu käytettäväksi ärtyneen hiuspohjan ja ihon hoitoon. Voidaan käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti. Käytin tätä pääsääntöisesti joka toinen päivä eli silloin, kun pesin hiukset. Suurin osa kutinasta helpottui tällä, mutta vaiva ei onneksi ollut edes pahimmasta päästä. Päänahkani sai kuitenkin kosteutta tämän myötä eikä minun tarvinnut läträillä apteekin perusvoiteiden kanssa. Tämä oli ihan hyvä kokemus, mutta ei saanut vaikutuksellaan kuitenkaan sukkia pyörimään jaloissa, joten en osaa sanoa, ostaisinko tätä itse lisää. Minulla on jemmassa vielä toinenkin pullo, jonka kuitenkin käytän ensi talvena, jos kutina yllättää. Jos joku hiuspohjan kutinasta kärsivä kuitenkin innostui kokeilemisesta, niin Resolain Scalp Toicia saa ostettua apteekeista 

& Other Stories Punk Bouquet Hand Soap – Aivan ihana saippua niin tuoksultaan kuin teholtaan. Lueskelin & Other Storiesin sivuilta, että tuoksuyhdistelmästä löytyisi tiikariorkideaa, lootuskukkaa, mantelia, tonkapapua, sammalta ja ripaus tangeriinia. En ole tuoksu-asiantuntija, joten en ole varma, kulkeeko tuoksut noilla nimillä. Joka tapauksessa tätä saippuaa täytyy ostaa uudelleenkin joskus. Lisäksi mielelläni kokeilisin muita saman tuoksun tuotteita, kuten suihkusaippuaa, vartalovoidetta, käsivoidetta yms. sekä muita & Other Storiesin käsisaippuoita.

Victor&Rolf Flowerbomb EdP – Tämä oli rakkautta ensimmäisellä nuuhkaisulla! Ei tästä oikein muuta voi sanoa kuin sen, että ehdottomasti yksi lempparituoksuistani.

The Natural Beauty Shop Finland; Anti-Ageing Body Lotion with oranges and mandarines – Oi ja voi, miten kosteuttava ja huumaavan tuoksuinen vartalovoide. Paksua ja hyvin levittyvää, joten erittäin toimiva talvella. Kutkuttelee myöskin tuoksuhermoja eli voin suositella, jos kaipaat hyvällä tavalla aisteja avaavan kokemuksen. Tätä voisi nuuhkutella koko illan suihkun jälkeen. Sisältää Itä-Afrikan sheavoita, papaijan siemenöljyä, jojobaöljyä ja ruusunmarjaöljyä. Plussaa siitä, että mitään inhottavia ylimääräisyyksiä ei ole lisätty. Ostin tämän Tuomaan markkinoilta ja varmasti ostan uudelleenkin!

Cien Q10 Anti-Wrinkle Night Cream – Halusin talveksi kasvovoiteen, joka olisi tarpeeksi kosteuttava. Koska Lidlin Cien päivävoidetta oli kehuttu kovasti, päätin ostaa saman sarjan yövoiteen. Tuoksu ei ollut parhaimmasta päästä, aavistuksen niveamainen, mutta muutoin voide oli tosi hyvä: hyvin imeytyvä ja kosteuttava. Voisin ostaa uudelleenkin. 🙂

Dr. Hauschka Ruusuvoide – Couperoottisena ja herkkäihoisena halusin puolestaan talvipäiviin jotain kosteuttavaa ja samalla suojaavaa ja siksi päädyin kokeilemaan Dr. Hauschkan klassikon maineen saanutta Ruusuvoidetta. Vähän oli vaikeuksia saada voide levitettyä (sormissa ensin hieman pyörittäminen ja lämmittäminen auttoi vähän) ja imeytyminen vei aikaa – aamuisin ei hirmuisesti aikaa ole – mutta kyllä silti voin suositella tätä muillekin herkkä- ja kuivaihoisille. Aion varmasti myös itse tätä hankkia uudelleen ellei jostain löydy jotain vielä parempaa. 🙂

Yotuel Classic Mint hammastahna – Sain vihdoinkin hankittua ensimmäisen Yotuelin hammastahnani ja aloitin Classicista. Säännöllisellä käytöllä näkyi valkaisevaa vaikutusta ja mintun maku tuntui raikkaalta suussa pesun jälkeen. Aavistuksen liian vahva mintun maku minulle kuitenkin oli ja välillä suuta hieman poltteli. Se ei kuitenkaan siinä määrin häirinnyt ettenkö voisi ja haluaisi tätä käyttää jatkossakin. Joskus haluaisin kokeilla myös Yotuelin All-In-One hammastahnaa. Wintergreen voisi olla minulla parempi kuin SnowMint, joka taitaa olla vahvempi maultaan. Toki kukkaro tykkäisi enemmän siitä, että ostaisin vaan aiemmin suosimaani Colgatea, mutta onhan se kiva kokeilla näitä monien suosimia ja itse asiassa varsin toimiviakin tahnoja.

Oli mukava huomata, että moni loppuneista tuotteista oli sellaisia, joista pidin ja joita voi käyttää toistekin. Oliko näiden joukossa jotain sinulle tuttuja tai mielenkiinnon herättäneitä tuotteita? 🙂

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu 2017

  1. Heips! Kivalta näyttää uusi kuvakulma, jotenkin raikkaalta! 🙂 ♥

    1. Jenni: Kevät ja kesä tuovat tullessaan sen, että asioita voi tehdä myös ulkona. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *