Fanni K puuvillainen torkkupeitto sängynpäätypeitoksi

Arpaonni osui kohdalleni, kun osallistuin maaliskuun lopussa uuden kodinsisustukseen keskittyvän Fanni K -tuotemerkin lanseeraukseen Vantaan Flamingossa, ja voitin itselleni valitsemani suosikkituotteen. Valitsin suosikikseni luonnonvalkoisen torkkupeiton, joka on 100 % puuvillaa. Olin jo pidemmän aikaa kaivannut makuuhuoneen sängynpäätypeitoksi jonkinlaista ohutta ja keveän näköistä peittoa. En käytä perinteisiä päiväpeittoja – ehkäpä laiskuuttani, heh – vaan sijaan torkkupeiton sängyn jalkopäähän. Torkkupeitto antaa hieman siistimmän vaikutelman kuin pelkät pussilakanat ja samalla se on paikkana kissalle.

Fanni K torkkupeitto

Fanni K torkkupeitto

Fanni K torkkupeitto

Torkkupeitto on vohvelikuvioitu ja väriltään luonnonvalkoinen. Vitivalkoinen olisi ollut toki parempi, mutta yritän olla itselleni armollinen ja antaa luonnonvalkoisen ja (viti)valkoisen mennä rinnakkain. Onneksi sisustuksessani on muitakin ”ei se oo niin justiinsa” elementtejä, niin että sävyjen ei tarvitse olla ihan prikulleen jämptisti. Harkitsin lanseeraustilaisuudessa suosikikseni myös sinisävyisiä kuvioituja torkkupeittoja, sillä olen hieman haaveillut kokeilevani sinistä sisustuksessa pitkästä aikaa, mutta valitsin tutun ja turvallisen valkoisen kaikesta huolimatta.

Fanni K torkkupeitto

Olen päässyt pitämään tätä Fanni K -torkkupeittoa sängyssä vain kerran, sillä kissan ulkoillessa kesäaikaan tassut hiekkaantuvat ja likastuvat ja se tarkoittaa myös peiton likaantumista. Samoin kesäaikaan on myös valtava karvanlähtöaika, joten peittoa saisi olla harjaamassa ja pesemässä alituiseen. Talvipakkasilla peitto pääsee varmasti sänkyyn useammin tai jos en malta olla sitä käyttämättä niin sitten on vain pestävä ahkerasti. 😉

Käytätkö sinä päiväpeittoa, sängynpäätypeittoa tai et laisinkaan mitään päällistä?

2 kommenttia “Fanni K puuvillainen torkkupeitto sängynpäätypeitoksi

  1. Kaunis peitto,itsekkin olisin valinnut luonnonvalkoisen,vitivalkoinen niin kova.
    Minä petaan juuri samoin,päätyyn peitto ja itseasiassa petaan tosi harvoin.
    Olen panostanut kauniisiin lakanoihin ja ne saa näkyä.Eläimiä tällähetkellä ei ole,joten ei tarvitse suojata,ja sänkykin tuulettuu päivän mittaan:)

    1. Vitivalkoinen on toki kova, mutta ei erottuisi niin selvästi tuosta valkoisemmasta pussilakanasta. Mutta onneksi on niin pieni ongelma, etten anna sen häiritä. 🙂 Mä olen laiska petaaja, joten tämä petaustaktiikka sopii mulle paremmin kuin hyvin. En tiedä, olisiko mulla edes tuota päätypeittoa ellei olisi kissaa, joka siinä tykkää makoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *