Brooklyn Cafe – Pala New Yorkia Helsingin sydämessä

Pari vuotta siinä taisi melkeinpä mennä ennen kuin tuli toteutettua yksi haaveeni eli vierailtua Helsingin Punavuoressa sijaitsevassa Brooklyn Cafessa. Kahvilan tarina alkoi, kun brooklynilaiset sisarukset muuttivat Helsinkiin. Sisaruksilla oli halu leipomiseen ja ihmisten yhteentuomiseen sekä rakkaus kahviin. Oma haaveeni piipahtaa tässä kahvilassa puolestaan syntyi tietenkin koetusta New Yorkin matkasta sekä pari vuotta sitten Tuomaan markkinoilla maistetusta ihanasta Apple Pie Ciderista.

Brooklyn Cafe

Brooklyn Cafe

Brooklyn Cafe

Brooklyn Cafe

Brooklyn Cafe

Brooklyn Cafe

Brooklyn Cafe on sisustukseltaan ja viihtyvyydeltään tunnelmallinen. Sisustus iskee omaan sisustusmieltymykseen kuin nenä päähän. Palvelu oli myös hyvää voi, miten New York -kuume iskikään päälle (tai no se on ollut päälle iskeytyneenä nyt jo kolme vuotta!), kun sai aamiaiseksi hyvää kahvia ja bagelia. Eikä englannin kieli palvelukielenä vähentänyt sitä lainkaan.

Kahvilassa on myös käytettyjen kirjojen kirjasto ja tänä talvena alkaen marraskuusta kahvilassa kokoontuu myös kirjakerho.

Brooklyn Cafe

Brooklyn Cafe

Brooklyn Cafe

Brooklyn Cafe

Tällaisia aamupaloja voisin harrastaa ehdottomasti useamminkin. Kyllä se on ihan eri tunnelma, kun kotona syödyn kaurapuuron sijaan istahtaa hyvän kahvilan terassille nauttimaan bagelista, tummasta kahvista ja ohikulkevista ihmisistä Punavuoren sykkeessä. Melkein kuin olisi Brooklynissa. ♥

Brooklyn Cafe, Fredrikinkatu 19, 00120 Helsinki

6 kommenttia “Brooklyn Cafe – Pala New Yorkia Helsingin sydämessä

 1. Ihanan näköinen paikka, tulee oikea Brooklyn ja muistot mieleen. ❤️ Tänne täytyy itsekin mennä, kiitokset vinkistä! ?

 2. Sisustus on kyllä ihana. Ei liian tehty: kaikkea kaunista, kivaa ja mukavaa yhteen ympättynä.
  Huomasin juuri, että blogisihan on ihan samanlainen – konstailematon vaan ei arkinen.
  Kiitos siitä ja mukavaa syksyä sinulle!

  1. Kiitos Anna, kivasti sanottu! Näin se on tarkoituskin, konstailematon. 🙂 Onneksi vielä on loppukesä, hih, joten oikein aurinkoisia loppukesän päiviä sinulle ja sen jälkeen sitten aurinkoisia syyspäiviä.

 3. Kiitos aamukahviseurasta ❤️ Punavuoressa on kyllä ihania kahviloita ja siksi tykkäänkin siellä aikaani viettää ?

  1. Kiitos itsellesi, Satu! Mennään joskus uudestaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *