MON⎢SUN – Uusi skandinaavinen HOME SPA -brändi

MON⎢SUN on uusi skandinaavinen HOME SPA -tuotemerkki, joka on valmistettu Ruotsissa. Sarjaan kuuluu neljä eri ihonhoitosarjaa ja huonetuoksua, jotka kaikki on suunniteltu ajatuksella ”Monday to Sunday” (MON⎢SUN) – ihonhoitotuotteet koko viikon tarpeisiin. Mikä ihaninta, tuotteiden pakkausdesign huomioi valloillaan olevan skandinaavisen sisustustyylin. Pakkaukset on sävytetty kodinsisustuksen suosituimmilla sävyillä (vihreä, puuteriroosa, hiekanruskea, kylmä harmaa) ja ripauksella ylellistä kullanväriä. MON⎢SUN -tuotteet ovat vegaanisia.

MON⎢SUN

MON⎢SUN

Detox & Antioxidant

MON⎢SUN

Calming Oats

MON⎢SUN

Mineral & Moist

MON⎢SUN

Vitamin & Oil

Detox & Antioxidant – ja Mineral & Moist -tuotesarjat on suunniteltu kehon eri tarpeisiin viikon aikana, kun taas Calming Oats – ja Vitamin & Oil -sarjat on suunniteltu tuomaan hemmottelua viikonloppuihin. Mikäänhän ei kuitenkaan estä ihon ja mielen hemmottelua pitkin viikkoa. 😉 Tuotesarjoista löytyy tuotteita laidasta laitaan: käsisaippuaa, käsivoidetta, suihkugeeliä, vartalonkuorinta-ainetta, vartalovoidetta ja -geeliä, naamiota sekä tyynylle suihkutettavaa tuoksua. Lisäksi jokaiseen sarjaan kuuluu tuoksukynttilä ja huonetuoksu. Erityistuotteena on myös tammipuinen Wooden Hours -tuoksusäiliö, joka toimii ihania tuoksuja tuottavana sisustuselementtinä kotona, esimerkiksi olohuoneessa.

MON⎢SUN

Mikä ehkä itseäni mietitytti näitä tuotteita ihaillessani ja tuotteiden syntytarinaa kuunnellessa oli se, mitä nämä maksavat. Kauniit sisustukseen sopivat pakkausdesignit, ihoa hellivät ja hoitavat ainesosat (hyaluronihappo, AHA-happo, antioksidantit, papaijaentsyymit yms.) kuulostavat siltä, että tuotteista saa maksaa itsensä kipeäksi. Mutta ei!

MON⎢SUN -ihonhoitotuotteiden hintahaarukka on 8,90 – 14,90 euroa. Tuoksukynttilät maksavat 19,90 ja huonetuoksut 24,90. Weekday Boosters- ja Endless Weekends -tuotepaketit (sis. suihkuvaahto, vartalovoide, mini tuoksykynttilä) maksavat 26,90 ja Wooden Hours -tuoksusäiliö 39,90. Ei siis paha!

Tuotteita voi ostaa KICKS-myymälöistä kautta maan (ja Ruotsista ja Norjasta) sekä KICKS-verkkokaupasta.

Miltä kuulostaa? Itse ainakin tykkään ja mielelläni kokeilisin useampiakin tuotteita! Sain lanseeraustilaisuudesta PR-näytteinä Magic Midnight yönaamion, Saturday Skin Potion -geeliöljyn ja Bright Daylight -tuoksukynttilän. Magic Mignight -vartalonaamion otin jo kokeiluun ja tuoksukynttilä pääsee levittämään tuoksujaan sitten loppukesän tai alkukesän ensimmäisinä viileinä ja pimeinä iltoina. 🙂

Rauhallista sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *