Loppuneet kosmetiikkatuotteet: syyskuu 2017

Oho, ollaan jo melkein marraskuussa ja nyt vasta pääsen esittelemään teille syyskuun loppuneet kosmetiikkatuotteet. Aikamoinen kasa niitä loppuikin, yhdeksän kappaletta.

Faith in Nature:n Brave Botanicals -sarjan laventeli-jasmiini shampoosta* kerroinkin teille omassa postauksessaan heinäkuun lopussa. Tykästyin tähän sen verran, että olen osanut tämän loppuneen tilalle jo uuden pullon. Suosittelen!

CLEAN Shower Fresh -hajuveden voitin arvonnassa ja nyt se käytetty loppuun. Noin kolme kesää siihen meni ja sen ajan tuoksu säilyi moitteettomana. Raikas ja kevyt tuoksu sopii hyvin kesään ja ehkäpä myös herkkänenäiselle. Tällä kokemuksella voisin ehdottomasti kokeilla muitakin CLEAN-tuoksuja.

Melvita Kurjenpolvi Roll-on kynsille ja kynsinauhoille* oli ihan näppärä tuote. Roll-onilla on helppo voidella kynsinauhat ennen nukkumaanmenoa tai vaikkapa telkkaria katsellessa sekä mahtuu se mukaan myös käsilaukkuun. Toimii kuten muutkin öljyt eli levitys roll-onilla ja sen jälkeen öljy hierotaan kynsinauhoihin ja kynsiin.

Apotheke Sage Lemongrass Lotion* oli veikeästi yrttiseltä tuoksuva vartalovoide. Tuoksu oli todella stimuloiva ja kun mieli vaati piristystä ja tuoksuterapiaa, tätä oli mukava levittää vartalolle ja tuoksutella. Koostumus voiteessa oli ohut ja kevyt ja se kosteutti ihan sopivasti. Tätä tosin käyttäisin kuitenkin silloin, kun iho ei vaadi tuhdimpaa kosteusvoidetta, esimerkiksi kesäisin. Mielelläni kokeilen jatkossakin Apotheken tuotteita.

Cien Aqua Moisturizing Cream on se kuluttajatutkimuksissakin parhaaksi kasvovoiteeksi arvosteltu voide. Ostin tämän päivävoiteeksi, mutta kotona huomasin, että koostumus on kesäaikaan päivävoiteeksi liian paksu. Ainakin minulle. Niinpä käytin tämän yövoiteena ja siihen se oli oikein passeli. Päivävoiteeksi suosittelen tätä talviajaksi. Koostumus oli siis paksuhko, mutta ei vaikeasti levitettävä tai liian tahmainen. Tuoksu oli jännittävän raikas ja voittaa kyllä parin muun Cienin kasvovoiteen tuoksun. Voisin ostaa jatkossakin.

Lumene Hehku Radiance Defending Transformative Day Cream SPF 20 eli suomeksi heleyden palauttava ja syväkorjaava päivävoide* oli koostumukseltaan sopiva ja toimi kesäaikana hyvänä päivävoiteena, erityisesti suojakertoimensa (SPF 20) ansiosta. Ei mitään pahaa sanottavaa tästä ja olen tyytyväinen, että pääsin kokeilemaan tätä. Jossain vaiheessa kokeilen mielelläni muitakin Hehku-tuotesarjan tuotteita, jotka sopivat hyvin tällaiselle jo ikääntymään alkaneelle iholle.

Cien Extra Dry Antiperspirantti oli ihan hyväntuoksuinen ja piti kainalot kuivina, mutta muutoin aikamoinen pettymys. Lähinnä siksi, että tämä suihke kuuluu niihin, joita suihkuttaessa meinaa tukehtua. Eli tästä syystä ei jatkoon.

Magnolia nestesaippuan ostin pihiydessäni Tokmannilta. Euron hinta ja iso pullo vetosivat ja ajattelin kokeilla. Saippua tuoksui hyvältä, mutta oli jotenkin litkumaista koostumukseltaan. Pesihän se eli teki tehtävänsä, mutta ei saanut aikaan sen suurempia tunteita. Käyttäisin jos ei olisi muutakaan tai ei olisi varaa kalliimpaan, mutten innosta kiljuen lähtisi ostamaan uudelleen.

Honey Milk & Kukui hiusnaamio Bomb Cosmeticsilta oli herkullinen, nam! En toki sitä syönyt (heh), mutta se tuoksui hyvältä ja oli ihanan paksua. Jo pelkkä naamion levittäminen hiuksiin toi tunteen, että nyt saa hiukset hemmottelua ja hoitoa. Hiusnaamio kesti myös tosi kauan vaikka kyseessä oli vain näyte. Sain purnukan tilaukseni mukana alkuvuodesta ja nyt se vasta viime kuussa loppui. Ehdottomasti voisin ostaa tätä! Lue myös heinäkuinen postaukseni Herkkuja Bomb Cosmeticsilta!

Siinä olivatkin kaikki syyskuun loppuneet kosmetiikkatuotteet. Oliko joukossa tuttuja tuotteita tai vaikka jokin tuote, joka herätti kiinnostuksen? 🙂

*  Tähdellä merkityt tuotteet on saatu ilmaiseksi tai osana yhteistyötä

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *