Melvita kasvoseerumi ja kynsinauhaöljy

Yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalo

Pääsin yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa testaamaan mielenkiintoisia uutuus-tuotteita. Valitsin Melvitalta Ruusu kasvoseerumin ja Kurjenpolvi Roll-on:in kynsille ja kynsinauhoille sekä Warpaintin hampaiden valkaisuun (postaus tulossa myöhemmin). Melvita on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat tauon jälkeen palanneet Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimiin. Kokemusta tällä luonnollisuutta, asiantuntevuutta ja ympäristöystävällisyyttä arvostavalla yrityksellä luonnonkosmetiikan valmistuksessa on jo yli 30 vuotta.

whiteandfresh0919.jpg

whiteandfresh0922.jpg

Plumping Radiance Kasvoseerumi eli Ruusu kasvoseerumi on ihka ensimmäinen käyttämäni kasvoseerumi! Olen jo pitkään ollut todella utelias seerumeiden suhteen ja pohtinut, olisiko niistä jotain hyötyä ikääntyville, atooppisille ja hieman väsyneen oloisille kasvoilleni. Kolmella pumppauksella (mahdollisesti jopa kahdella) saan levitettyä seerumia kasvojen lisäksi kaulalle ja koska koostumukseltaan se on tosi ohutta ja nopeasti imeytyvää, on päälle miellyttävä levittää tavallinen kosteusvoide. Itselläni käytössä siis ihan apteekin perusvoide. Tokihan tämän kosteuttavan vaikutuksen voisi nähdä paremmin talviaikaan, jolloin iho on alttiimpi kuivuudelle, mutta nyt odotellaan sitten sitä hoitavaa vaikutusta. Seerumin pitäisi silottaa ihoa ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä. Ruusun tuoksu on selkeä ja se jää levityksen jälkeen joksikin aikaa tuoksumaan nenään. Aluksi se hieman häiritsi, mutta nyt siihen on jo tottunut.

whiteandfresh0920.jpg

Melvita Kurjenpolvi Roll-on kynsille ja kynsinauhoille on itselleni varsinainen pelastus, sillä olen aika laiska kaivamaan kynsienhoitovälineitä erikseen esille. Näppärä roll-on takaa erittäin helpon öljyn levityksen vaikkapa telkkaria katsellessa, ja sujahtaa siitä syystä helpommin mukaan vaikkapa käsilaukkuunkin. Kynsiöljy sisältää ravitsevaa kylmäpuristettua luomuarganöljyä sekä elvyttävää kurjenpolven eteeristä öljyä. Kurjenpolvea käytetään korjaamaan ihoa ja se sopiikin vaurioituneelle iholle.

 

Klikkaa alta ja tutustu!

Melvita – Hyvinvoinnin Tavaratalo

 

2 kommenttia “Melvita kasvoseerumi ja kynsinauhaöljy

  1. Melvita tuotteet on ihania, en kovin montaa huonoa tuotetta ole sarjalta käyttänyt. Ehdottomasti yksi luonnonkosmetiikan lempisarjojani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *