Apotheke – Handmade in Brooklyn

Yhteistyössä eleven.fi

Apotheke on käsintehtyä kosmetiikkaa suoraan New Yorkista, Brooklynista. Tuotteiden inspiraatio on peräisin ranskalaisista klassikkosaippuoista, ja ne valmistetaan käsin luonnonmukaisista ja huolellisesti valituista raaka-aineista. Tuotteita on monenlaisia; voiteita, pala- ja nestesaippuoita, kuorinta-aineita, tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja. Tuoksu tuotteisiin saadaan luonnollisista eteerisistä öljyistä. Kynttilät on valmistettu soijavahasta ja sydänlangat ovat puuvillaa.

Näitä Apotheken tuotteita oli alun perin tarkoitus löytää vuoden takaiselta New Yorkin matkalta, mutta jostain syystä se jäi ja unohtui. Muutamia tuotteita näin Kööpenhaminan matkalla, mutten sieltäkään tullut ostaneeksi. Niinpä into piukeana valitsin pari tuotetta testiin, kun pääsin tekemään yhteistyötä eleven.fi:n kanssa.

whiteandfresh1471.jpg

Valitsin alkuun itselleni niin sanotun tuoteparin syksyisiä suihkuhetkiä varten: Verbena Sugar Scrubin ja Sage Lemongrass Lotionin. Aivan ihanat nämä pakkaukset, kursailemattoman nätit. 🙂

whiteandfresh1475.jpg

Vartalonkuorinta-aine tuoksuu jumalaisen hyvälle, juurikin kirpakkaisen sitruunaiselle, jolta verbena tuoksuukin. Itselläni on kokemusta kuivatusta verbenasta, jota sain tuttavalta Marokosta. Sitä kun heikonlaisesti ainakin aiemmin sai Suomesta, korvasin sen sitruunamelissalla, joka on hyvin lähellä verbenaa tuoksultaan. Tämä kuorinta-aine on struktuuriltaan karheaa, mutta eroaa monista kokeilemistani kuorinta-aineista sillä, että iholle pyöriteltäessä se sulaa iholle ja on lopulta kuin pehmeää kevyttä emulsiota. Sitten vain huuhtelu ja iho on pehmeämpi. Ja nam, mikä tuoksu!

whiteandfresh1477.jpg

Vartalovoiteessa on hyvin samantyyppinen sitruunainen tuoksu kuin kuorinnassa, mutta vielä yrttisempi johtuen salviasta. Aavistuksen hassulta tuntui aluksi tuoksua yrttiseltä suihkun jälkeen, mutta outoudesta ja hieman voimakkaasta tuoksusta huolimatta kokemus on miellyttävä ja vaihtelua normaalisti käyttämiini enemmänkin makeisiin tuoksuihin. Voin suositella molempia tuotteita, jos pitää sitruksisista ja/tai yrttisistä tuoksuista. Plussaa ehdottomasti kauniista pakkauksista, joita ei tarvitse sisustajankaan piilotella kaapin perälle käyttökertojen välissä.

Seuraavana haaveissani on sitten Apotheken tuoksukynttilät, jotka on mielenkiintoisen tuoksuisia (miltä kuulostaisi valkohankajäkälä?) ja ovat nekin äärimmäisen kauniisti pakattuja! <3

EDIT: Valitettavasti Apotheken tuotteet ovat poistuneet elevenin valikoimista.

 

2 kommenttia “Apotheke – Handmade in Brooklyn

    1. JonnaH.: Se on! Ja aika jännä toi, että sokeri sulaa iholle, kun taas muissa kokeilemissani se on pysynyt niin kauan, että huuhtelee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *