Designtorget⎢Tukholma

Yksi tärkeimmistä kaupoista Tukholmassa, jossa halusin käydä oli Designtorget (Sergelin torin laidalla, Sergelgången 29).

Kävin Designtorgetissa ensimmäisen kerran vuonna 2012. (Huonolaatuisilla kuvilla varustetun postauksen löydät täältä.) Myymälä oli silloin mielestäni kovin erilainen ulkoasua myöten vaikka jo silloin sieltä löytyi meille suomalaisillekin tuttuja design-tuotteita, kuten Muutoa yms. Yleisilme oli nyt huomattavasti skandinaavisempi ja ”asiallisempi”. Vielä viisi vuotta sitten valikoimissa oli enemmän leikkisämpiä ja hassumpia tuotteita.

Kivoja tuotteita löytyi useampikin, mutta päädyin hankkimaan jotain sellaista, mitä olen jo pitkään halunnut ostaa. Ihan pian on tulossa postaus Tukholmasta tekemistäni ostoksista ja siinä sitten myös tuliaiseni Designtorgetistakin.

Mukavaa iltaa ja alkavaa viikonloppua!

4 kommenttia “Designtorget⎢Tukholma

  1. Oi tuo on minunkin suosikkini Tukholmassa! Tekisi mieli ostaa aina koko kauppa tyhjäksi ?

    1. Harmillisen harvoin pääsee kyllä käymään, mutta toivottavasti jatkossa useammin kuin viiden vuoden välein. 🙂

      1. No niinpä, useammin pitäisi päästä! Tai ehkä se on (kukkaron) pelastus kun harvoin käy ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *