Kirppisostoksia ja lohikeittoa

kirppisostoksia_8517.jpg

kirppisostoksia_8518.jpg

kirppisostoksia_8506.jpg

kampela_kahvila_8498.jpg

kampela_lohikeitto_8496.jpg

kampela_lohikeitto_8497.jpg

kampela_pannukakku_8502.jpg

uutelan_kanava_8503.jpg

Käytiin ystävän kanssa eilen Hakaniemen torilla Juhannuskirppiksellä. Se olikin kesän ensimmäinen kirppisreissu ja vaikka tiesin, että juhannusviikonloppuna monet ovat jossain reissussa ja samoin monet ovat aloittaneet kesälomansa niin silti odotin toivoin vähän runsaampaa myyjämäärää. Toivoin löytäväni jotain kodin sisustukseen liittyvää ja sitten ehkä jotain lukulistallani olevia kirjoja. Ehkä jopa jotain vaatettakin. No, en löytänyt sisustusjuttuja tai vaatteita, mutta silti jotain kivaa ja jopa tarpeellistakin.

Pöllökoru (5 €) nyt menee tietysti halu-kategoriaan, siitä ei taida tarpeellista saada niin millään. Mutta tiedättehän, pöllöt on mun juttu. Lisäksi ostin helteisen aurinkoisia ilmoja varten kesähatun (12 €), kun sellaista minulla ei vielä ollut. Tiedättehän senkin, että täällä meillä Suomessa on aika helteistä kesäisin? Sitten pari kirjaa (yht. 1,50 €). Virpi Hämeen-Anttilan kirjoja on kehuttu ja sitten ostin tuon vanhan Poirot-dekkarin (järjestyksessä toinen julkaistu Poirot) odottamaan, että saan kirjastosta lainattua ensimmäisen osan (Stylesin tapaus).

Kirppiksen jälkeen lähdettiin Aurinkolahteen ja kahvila Kampelaan syömään Kampelan yhtä bravuureista – lohikeittoa ja pannaria. Tämähän oli koettava, kun en aiemmin ole saanut aikaiseksi mentyä ja kyllä vaan oli kaikkien kehujen arvoinen niin lohikeitto kuin pannarikin. Nam! Suosittelen!

Tosi kiva juhannusviikonloppu on ollut, kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin. Ihanaa viettää aikaa ystävien kanssa ja tehdä jotain kivaa yhdessä. Ensi viikolla mennäänkin sitten korkkaamaan tältä kesältä Hietsun kirppis.

Kivaa uutta viikkoa kaikille! <3

Komplett Bank

Mainos alkaa

Mainos päättyy

4 kommenttia “Kirppisostoksia ja lohikeittoa

  1. Kivaa oli, kiitos siitä sinulle ja mahtava päästä tonkimaan Hietsun tarjontaa yhdessä ❤️

    1. Satu: Kiitos itsellesi. Toivottavasti Hietsussa olisi vähän laajempi valikoima. 🙂

    1. JonnaH.: Pöllöt on aina symppiksiä! Tykkäsin, kun tuo koru on hieman eläväinen kun nuo pöllön osat liikkuvat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *