Uutelassa grillaamassa

uutelassa_grillaamassa_whiteandfresh_845

uutelassa_grillaamassa_whiteandfresh_845

uutelassa_grillaamassa_whiteandfresh_846

uutelassa_grillaamassa_whiteandfresh_846

uutelassa_grillaamassa_whiteandfresh_846

uutelassa_grillaamassa_whiteandfresh_847

uutelassa_grillaamassa_whiteandfresh_847

Juhannuspäivälle oli suunniteltu pientä grillireissua Uutelassa sijaitsevalle grillipaikalle. Sää onneksi oli suosiollinen ja päästiin grillaamaan. Uutelassa on käsittääkseni useampiakin grillipaikkoja, mutta me päädyimme ykkösgrillille, joka on itse asiassa tosi hyvä paikka. Isohko katos, ruokapöytiä ja vieressä myös iso alue kalliota, jossa voi paistatella päivää. Veden ääreenkin on muutaman kymmenen metrin matka, joten kaikki tarvittava on lähellä. Täällä ollaan vietetty joskus juhannustakin. Mietinkin, että saattaa olla jopa niin, että olenkin viimeksi täällä ollut grillaamassa ja iltaa istumassa juhannuksena 2006. Pitäisi varmaan käydä useamminkin, kun tällainen paikka on niin lähellä. Kotiovelta kävellen noin puolisen tuntia, voi päästä ripeäjalkainen nopeamminkin. 

Juhannus on ollut varsin mukava. Eilen istuttiin porukalla iltaa ja tänään tosiaan käytiin toisella porukalla grillaamassa. Huomenna suuntana on Hakaniemen torikirppis ja innolla odotan, josko sieltä löytyisi jotain ihanaa kodin sisutukseen ja ehkäpä vaikka joitain hyviä lukulistalla olevia kirjoja.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa juhannusviikonlopun jatkoa kaikille!

5 kommenttia “Uutelassa grillaamassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *