Kirppislöydöt – Aurinkokirppis 2019

Viikonloppuna järjestettiin jälleen jokavuotinen Aurinkokirppis Aurinkolahdessa Helsingin Vuosaaressa. Useampana vuonna sää on hellinyt kirppiskansaa ja niin tänäkin vuonna. Sain kulutettua kirppiksellä kolme kokonaista tuntia vain palloillen tavaroita tutkien ja säästä nauttien. Tunnelmakuvien lisäksi esittelen pikaisesti myös tämän vuoden Aurinkokirppiksen kirppislöydöt.

kirppislöydöt aurinkokirppis 2019

Väkeä oli jo reilusti heti aamulla kymmeneltä kun kirppis avautui. Myyjiä oli kuulemani mukaan tänä vuonna ennätysmäärä. Paljon tuntui ihmisillä olevan myytävää ja kuten aina, isot määrät lastenvaatteita ja leluja. Kirjoja oli tänä vuonna ehkä aiempaa vähemmän, mutta muutoin tuntuu, että kirppiksellä myydään edelleen eniten juuri leluja, lasten ja aikuisten vaatteita, kirjoja ja DVD-elokuvia. Olisi ihana ajatella, että ihmiset alkaisivat hiljalleen ymmärtää kulutuksensa ja tavaroidensa määrää. Että monet olisivat myymässä tavaroitaan tajutessaan, että pienemmälläkin määrällä tulee toimeen. Että tämä olisi tosiaankin ensimmäisiä askeleita kohti hillitympää kuluttamista. Tuskin kuitenkaan ihan tässä pisteessä yhteiskunnassamme vielä ollaan, joten saanen jatkaa haaveiluani. Meille vähävaraisille ja muutenkin mielellään hyväkuntoista käytettyä tavaraa hankkiville muiden kulutus on toki hyväksi. Meidän ei tarvitse ostaa uutta, kun käytettyä on tarjolla runsain mitoin.

kirppislöydöt aurinkokirppis 2019

kirppislöydöt aurinkokirppis 2019

Yhden tauon pidin kirppissamoiluni välissä. Kuppi kahvia ja maisemana rakas meri. Uskaliaimmat lapset kävivät rantavedessä kahlaamassa. Jäätelöä olisi tehnyt mieli, mutta jono kiskalle oli parikymmentä metriä.

kirppislöydöt aurinkokirppis 2019

kirppislöydöt aurinkokirppis 2019

kirppislöydöt aurinkokirppis 2019

Kirppislöydöt

 • KeepCup-kestomuki 1 €
 • Viuhka 1 €
 • Feelmax paljasjalkakengät 10 €
 • Pöllökorvikset 5 €
 • Kirja 1,50 €
 • Tunika 2 €
 • Trikoopusero 1 €
 • Yht. 21,50

Tämän vuoden kirppisostoksissa meni pääasiassa tarve edellä. Ostin, mitä tarvitsin. Kestomuki minulla toki on jo, mutta ennen kuin ostin oman ECoffee-mukini olin halunnut alun perin KeepCupia. Euro vuosia kestävästä mukista ei ole paha ja sen lisäksi onpahan toinen muki olemassa, jos sattuu toinen olemaan pesussa. Viuhkaa myös tarvitsen, sillä kärsin herkästi lämmöstä. Feelmaxin käyttämättömät (!!!) paljasjalkakengät olivat kuitenkin aivan paras löytö. Olen paljasjalkakengistä haaveillut, mutta ne ovat tosi kalliita. Nyt löysin käyttämättömät kympillä enkä voisi olla onnellisempi päästessäni näitä testaamaan ihan kunnolla. ♥ Tunika ja pusero olivat myös sellaisia hankintoja, joille on tarvetta. Sen sijaan ilman kirjaa ja korvakoruja olisin voinut olla, mutta niille on ihan fiksut perustelut vaikka ostoksistani eniten haluun perustuivatkin. Minulla on entisestään yhdet pöllökorvikset, mutta ne ovat isot ja raskaat. Niinpä kun ei tee mieli korviin laittaa raskaita koruja voin laittaa nämä kevyet. Ja Haruki Murakamin Suuri lammasseikkailu on minulla lukulistalla ja siksi ostin sen. Ainahan sen voisi lainata kirjastosta, mutta nyt se on valmiiksi kotona lukuvuoroaan odottamassa.

Sellaiset kirppislöydöt tällä kertaa. Olen todella tyytyväinen sekä ostoksiini että niihin kolmeen tuntiin, jotka vietin kauniissa rantamaisemissa vaellellen. Kesä on täällä Helsingissä kirppisten kulta-aikaa ja odotankin jo malttamattomana, että pääsen seuraavalle kirppikselle.

Lue myös: Kirpparilöytö: vanha Belid seinävalaisin

Lue myös: Kirpparilöytö: 50-luvun sivupöytä

Lue myös: Ostokset Aurinkokirppikseltä

 

Käytkö sinä kirppiksillä ja jos, niin minkälaisia juttuja sieltä ostat?

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Kirppislöydöt – Aurinkokirppis 2019

 1. Ihania löytöjä teit! 🙂 Kerro sitten millaiselta kengät jalassa tuntuvat!

  1. Kahtena päivänä olen paljasjalkakengillä nyt tepastellut ja hyvältä tuntuu. Ei mitään kipuja tai aristeluita missään. 🙂

 2. Minäkin sain tänä keväänä paljasjalkakengät, äitini osti minulle ja itselleen. Alussa säären etuosat vähän kipeytyi, mutta enää ei ole mitään ollu. Alussa voi siis tulla kipuja, kun eri lihakset tulevat käyttöön kuin tuetussa kegässä. 🙂 Aivan ihanat ja kevyet paljasjalkakengät ovat. Minulla on aika leveä jalkaterä, niin kyllä mietin että kovin ahtaisiin kenkiin sitä on jalkansa tunkenut aiemmin. Mahtavan löydän olet tehnyt 🙂

  1. Mä vähän kans jännitin, tuleeko jalkakipuja alkuun, mutta ei ole tullut! 🙂 Olen tosi iloinen tästä löydöstä, sillä se tekee niin hyvää jaloille, kun voi astella ”paljain jaloin”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *