Uusi Method Sunshine Blooms -tuoteperhe

Te lukijat ehkä jo tiedättekin minut vakiintuneena Method-tuotteiden käyttäjänä. Methodin tuotteita on ollut kotonani käytössä jo vuodesta 2011 eikä tarinalle ole näkyvissä loppua. Muutama tuote on vakiinnuttanut paikkansa luonani siitä huolimatta, että myös muita pesu- ja puhdistusaineita tulee välillä kokeiltua. Ja aina minä palaan Methodin tuotteisiin. Tällä hetkellä kotini pesu- ja puhdistusaineista Methodia ovat yleispuhdistussuihke, käsitiskiaine, kylpyhuoneen puhdistussuihke, wc:n puhdistusaine sekä lattianpesuaine.

whiteandfresh1047.jpg

whiteandfresh1042.jpg

Sain Method Suomelta kokeiltavaksi uuden Sunshine Blooms -tuotesarjan: käsitiskiaineen, yleispuhdistussuihkeen ja nestesaippuan. Ihastuin pullojen kuosiin, heti kun ne näin. Sunshine Bloomsin kuosi on toteutettu yhteistyössä Methodin ja brooklynilaisen taiteilijan Rebecca Atwoodin kanssa. Atwood on suunnitellut kuosiksi hienon ombré-kuvion, joka muistuttaa sitrushedelmien viipaleita ja kukkia. Ja sitä tämä raikas Sunshine Blooms onkin; raikasta hedelmien ja kukkien tuoksua. Tuoksumaailma sopii niin talveen kuin kevääseen ja kesään, kaikki on kiinni vain mielikuvituksesta! Tuotteiden puhdistusteho on yhtä hyvä kuin muissakin Methodin tuotteissa. Tietoa Methodista, tuotteista sekä aatteista pullojen takaa löydät täältä.

whiteandfresh1051.jpg

whiteandfresh1040.jpg

Jos siis sinäkin haluat kotiisi ripauksen mandariinin, freesian, osmanthuskukan ja orriksen (makean iiriskukan) tuoksua, kannattaa tätä tuotesarjaa vakavasti harkita. Methodin tuotteita myy muun muassa Kärkkäinen, Stockmann, jotkut Prismat ja monet ekotuotteita myyvät erikoisliikkeet (esim. Moko Market). Oman alueen jälleenmyyjiä voi myös kysellä suoraan Methodilta vaikkapa heidän Facebook-sivuiltaan.

 

Yhteistyössä Method Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *