Tapio Anttila Collectionin Skissi-tyyny

Tällä hetkellä sohvalla on kaksi sohvatyynyä, joista molemmat sattuvat olemaan saman suunnittelijan. 🙂 Sain Habitare-messuilta Tapio Anttila Collectionin skissi-tyynyn ja se pääsi kaveriksi viime vuonna saadulle Collection puumerkki -tyynylle, josta postauksen voit lukea täältä

whiteandfresh0823.jpg

whiteandfresh0820.jpg

 Niille, jotka eivät tiedä, skissi tarkoittaa piirustusluonnosta. Skissi-tyynyjä on kolme erilaista, kaikki siis Tapio Anttilan suunnittelemista tuotteista. Sekä valkoisina että sinisinä löytyvät skissit Link, Mars ja Mixrack. Jotenkin ihana idea tehdä tyynykokoelma suunnittelijan piirustusluonnoksista. 🙂 Tyynyn on valmistanut Lennol ja sitä on saatavilla heidän omasta verkkokaupastaan sekä Vepsäläiseltä.  Oli hyvin lähellä, että olisin valinnut tyynyni sinisenä. Se olisi ollut kyllä mukavaa vaihtelua ja hieman erilaisempi valinta itselleni, mutta pysyin mukavavuusalueeni sisäpuolella ja valitsin lopulta valkoisen Link-tyynyn

whiteandfresh0818.jpg

whiteandfresh0822.jpg

Sohvalle on jossain vaiheessa tässä syksyn mittaan tulossa vielä torkkupeitto, jonka laitan hieman kodikkuutta tuomaan istuinosien päälle. Olen vähän himmannut sen kaivamista kaapista nyt, kun on tuo kissakaveri täällä enkä ihan vielä ole kokonaan prosessoinut päässäni sitä tosiasiaa, että kun sen peiton siihen laitan, alkaa alituinen teippiharjaus. 😉 Torkkupeitosta muuten tuli mieleen, että jos ihanan pehmoista torkkupeittoa kaipaa niin Tapio Anttilan Puumerkki -vilttiä kannattaa harkita! Niitä oli messuilla esillä ja oi, miten ihanan tuntuinen ihoa vasten. <3

 

Skissi-tyyny on saatu

4 kommenttia “Tapio Anttila Collectionin Skissi-tyyny

  1. Oi että se sininen tyyny olisi sopinut täydellisesti olkkariisi! Mutta olisin aivan varmasti myös pysynyt mukavuusalueellani ja valinnut valkoisen; siihen ei ainakaan kovin nopeasti kyllästy. <br />
    <br />
    Mikä muuten tuo sinun sohvasi on? Onko se samanlainen kuin okv-Miialla aikoinaan oli?

    1. Jenni: Olisinpa vaan ollut rohkeampi ja valinnut sinisen. 😉 Toisaalta valkoinen on ajattomampi väri, joten ei lainkaan huono valinta. Sohvani on Savannah 3-istuttava sohva, jota aikanaan sai Kodin Ykkösestä, ei siis sama kuin Miialla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *