JorgObé & Kårby Organics – uutuuksia eleven.fi:ssä

Halusin teille tulla kertomaan parista tuotemerkistä, jotka ovat uutuuksia eleven.fi:n valikoimassa, ja joihin oma silmäni osui (ja upposi). Toinen merkeistä on kosmetiikkaa kasvoille ja toinen sisustukseen. JorgObé on tanskalainen ihonhoitomerkki ja ruotsalainen Kårby Organics tarjoaa tuoksuja kotiin eri muodoissa.

jorgobe.jpg

JorgObén tarkoituksena on ollut tuoda markkinoille kohtuuhintaisia, mutta tehokkaita ihonhoitotuotteita. Tämän lisäksi suuri merkitys on ollut yksinkertaisilla, kauniilla ja skandinaavisilla pakkauksilla. Kaikki lähti liikkeelle mustasta The Original Black Peel Off Mask -kasvonaamiosta, joka nimensä mukaisesti on pikimustaa. Tämä epäpuhtauksia tehokkaasti poistava naamio on muodostunut jo sensaatioksi, ja aiheutti suurta kohinaa jo ennen lanseeraustaan. Tuotteita on vasta kolme ja uusia tulee hitaanlaisesti, mutta kehitys on varmaa ja JorgObé haluaakin, että asiakkaat saavat rahoillensa vastinetta. Tuotteet eivät myöskään sisällä väriaineita, parabeeneja, silikoneja ja mineraaliöljyjä.

Itse kiinnitin heti huomiota näihin ihaniin pakkauksiin, joissa ei ole mitään ylimääräistä. Mielelläni kokeilisin kaikkia näistä tuotteista, mutta juuri nyt eniten kiinnostaa tuo White Tea Balancing Cream, monivaikutteinen kosteusvoide ihon kosteustasapainon ylläpitämiseen. Vaikuttavana aineena talineritystä tasapainottavaa Regu®-Seb-aktiiviaine, joka sisältää patentoitua palmuhedelmien uutetta, arganöljyä ja seesaminsiemenuutetta. Voiteessa on myös rosmariinia, lakritsijuurta ja sokerijuurikasta. Niiden yhdistelmä auttaa tasoittamaan ihon sävyä sekä kiinteyttämään ja kosteuttamaan ihoa. Sen lisäksi voiteen jojobaöljy ja valkoinen tee auttavat ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ja tekevät ihosta raikkaan, pehmeän ja joustavan tuntuisen. Käyttötapojakin on useampi: päivävoide, kosteusnaamio ja hoitovoide yöksi. Näppärää!

ka%CC%8Arbyorganics.jpg

Kårby Organics (EDIT: ei valitettavasti saatavilla enää eleveniltä) on ruotsalainen brändi, jonka tuotevalikoima koostuu luonnonmukaisista ainesosista valmistetuista kodin tuoksutuotteista. Kårby Organics haluaa tuotteillaan parantaa jokapäiväistä hyvinvointia ja vähentää stressiä. Valikoimaan kuuluu huonetuoksuja, tuoksusuihkeita (mists) ja käsinvalmistettuja tuoksukynttilöitä lasipurkeissa ja matkakokoisina. Tuoksuista löytyy yrttejä, kukkia, puita ja hedelmiä. Pakkauksiinkin on panostettu, ne ovat kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ruskeaa lasia, puuta ja simppelit etiketit.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *