Loppuneet kosmetiikkatuotteet: elokuu 2016

Nyt on taas aika katsastaa loppuneita kosmetiikkatuotteita, joita elokuun aikana loppui kuusi kappaletta. Ei pöllömpää!

whiteandfresh1750.jpg

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser – En ole aiemmin kokeillut suihkutettavia kosteusvoiteita ja siksi ostin tämän. Oli itse asiassa aika virkistävää, että ei tarvinnut jokaisen raajan rasvauksen jälkeen annostella uudestaan vaan saattoi suihkuttaa voiteen ensin joka paikkaan ja hieroa vain ihoon. Kannattikin itse asiassa hoitaa ensin suihkutus kokonaisuudessaan, sillä jos suihkutti vain yhden kohdan kerrallaan ja hieroi ihoon, niin oli aavistuksen vaikea rasvaisilla käsillä painaa suihketta. Ihan näppärä tuote kesäiholle. 🙂

Nivea Caring Shower Cream Coconut – Nivea on ihan jees ja tykkäsin tuoksusta. Aavistuksen ohutta koostumukseltaan, jolloin herkästi saippuoidessa valuu käsistä. Ehdin kai jo tottua edellisten kuukausien aikana käyttämiini Doven paksumpiin suihkusaippuoihin. 😀

Rexona Active Shield Anti-Transpirant – Ei erityistä mainittavaa tästä, sillä tällä hetkellä ei ole niin akuuttia tilannetta, että erikoisdödöille olisi tarvetta. Tämä siis toimi ihan hyvin ja tuli ostetuksi kokeilun vuoksi. 

Melvita Ruusu kasvoseerumi* – Tästä tykkäsin! En tiedä, oliko syynä kesä vai seerumi, mutta iho voi aika hyvin kesällä. Tämä riitti kasvoja kosteuttamaan ihan sellaisenaankin. Voisin käyttää jatkossakin. Lue lisää seerumista täältä!

John Frieda 7 Day Volume in Shower Treatment – Kyllä, tämä tuote saa hiukset tuntumaan paksummilta! Tuote laitetaan suihkussa pestyihin ja kosteisiin hiuksiin, annetaan vaikuttaa muutama minuutti ja huuhdellaan pois. Tätä ei tarvitse käyttää jokaisen pesun yhteydessä vaan vaikutus kestää pidempään. Itse käytin joka toisen pesun yhteydessä ja pesen hiukseni useimmiten kahden ja joskus jopa kolmen päivän välein. Suosittelen kokeilemaan, samoin kuin TIGI:n Superstaria, josta postasinkin keväällä (klik!)

Palmolive Hygiene-Plus Sensitive nestesaippua – Tämä ei ole oma ostokseni vaan sain tämän äidiltäni ylimääräisenä.  Aika ohutta eikä ihan niin vaahtoavaa, jollaisesta itse pidän. Tuoksu oli ihan ok, ei varmasti huono esim. hajuherkälle. Ihan toimiva tuote, muttei aiheuttanut minkäänlaisia palavia haluja ostaa itse myöhemmin.

Tässä kaikki tällä kertaa, palaillaan loppuneisiin tuotteisiin taas ensi kuussa! Mukavaa sunnuntaita kaikille. 🙂

* Tuote saatu / yhteistyö

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: elokuu 2016

  1. John Frieda on ihan parhautta, just kulutin yhden loppuun, pitää kaivaa toinen kaapista esille. 🙂

    1. JonnaH.: Tuota voisi hyvin ostaa joskus jatkossakin. Nyt aion kuluttaa ensin loppuun Superstarin. 🙂

  2. Tuo John Frieda pitää kyllä noutaa kokeiluun, samoin kuin ehkäpä se Superstarkin 🙂

    1. Tiia: Kannattaa ehdottomasti, jos hivenenkin kaipaa paksuutta hiuksiinsa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *