Kokemuksia Pureclinican UltraColl® kollageenista

Huhtikuussa esittelin teille testiin saamani Pureclinica UltraColl® kollageenivalmisteen, josta toivoin apua hieman väsähtäneelle kasvojeni iholle enkä olisi pannut pahitteeksi myös vaikutusta ohuisiin hiuksiini. Kuuri oli kolmen kuukauden mittainen ja varmaan ensimmäistä kertaa koskaan otin säntillisesti kollageenitabletit (2 kpl) joka ilta kertaakaan niitä unohtamatta. Hyvä minä! 😉

Mitä kolmen kuukauden aikana tapahtui vaikutusten osalta?

whiteandfresh8556.jpg

whiteandfresh8557.jpg

Tuntuisi siltä, että oma kollageenin tuotantoni edelleen pelittää, sillä en havainnut mitään selkeitä vaikutuksia kasvojeni ihossa tai hiuksissa – en vaikka kuinka yritin nenä kiinni peilissä tuijottaa. 😀 Otsan vaakajuonteet on ja pysyvät näemmä eikä iho juuri heleämmäksi muuttunut. Kuuri loppui kesäkuun lopussa enkä ole myöskään havainnut toisaalta ihon kunnon huononemistakaan. Nyt kun kasvot ovat saaneet aurinkoa ja raitista ilmaa, niin leuan hormoninäppylät ovat hieman rauhoittuneet, mutta tämä siis todennäköisesti kesän tuomaa vaikutusta.

Lopputulema kollageenikuurista ei kuitenkaan ole lainkaan huono, sillä se mielestäni todistaa sen, että vielä ei lisäkollageenille ole tarvetta. Olen tyytyväinen kuitenkin siitä, että purkki riitti noin pitkäksi aikaa ja oli siihen nähden kohtuuhintainen. Voi testailla useamman kolmen kuukauden satsin ja varmasti näkee vaikutukset, jos niiä on tullakseen! Kun tässä muutaman vuoden sisään oma kollageenituotanto vähenee ja lopulta loppuu, niin aion ehdottomasti pistää lisäkollageenin nauttimisen harkintaan. Jos siis kollageenivalmisteet kiinnostaa, suosittelen kokeilemaan! Vaikutukset kun ovat kuitenkin yksilöllisiä, niin ei voi tietää, miten kollageeni keneenkin vaikuttaa. Tässä on siis hinta-määräsuhteeltaan hyvä valmiste. TÄSTÄ pääset tustumaan Pureclinica UltraColl® kollageeniin!

Onko teillä käytössä kollageenivalmisteita ja jos, näkyykö niiden käyttö teillä jotenkin?

 

Yhteistyössä UltraColl / Health Supplements Finland Oy

2 kommenttia “Kokemuksia Pureclinican UltraColl® kollageenista

  1. Ei siihen jo kasvaneeseen hiukseen enää vaikuta se mitä syöt. Se vaikuttaa pelkästään siihen uuteen kasvuun.

    1. Ex-kampaaja: Kuulostaa loogiselta, kun tarkemmin ajattelee. Kiitos tiedosta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *