50-luvun sivupöydästä yöpöytä

Muutaman vuoden ajan on makuuhuoneessa yöpöydän virkaa toimittanut itse tekemäni puulaatikko. Olen ratkaisusta pitänyt kovasti, mutta halusin pitkästä aikaa kokeilla jotain muuta, sillä olen tavallaan myös kaivannut laatikollista yöpöytää. Niinpä kesällä kirpparilta löytämäni 50-luvun sivupöytä pääsi ainakin nyt toistaiseksi korvaamaan puulaatikon yöpöytänä. 

whiteandfresh1180.jpg

whiteandfresh1174.jpg

Ihan aluksi, kun pöydän ostin, en halunnut sitä laittaa yöpöydäksi, sillä vierastin hieman ajatusta sänkyä korkeammasta pöydästä. Sittemmin seikkaillessani Pinterestissä olen nähnyt monia makuuhuoneita, joissa yöpöytä on korkeampi kuin sänky. Niinpä uskaltauduin kokeilemaan sitä omassa kodissanikin ja kappas, hommahan pelittää ihan hyvin. Eihän pöydän ja lattian värit nyt keskenään aivan sielujen sympatiaa tunne, mutta menettelee. Mustana näyttäisi ehkäpä paremmalta? Mietin myös, miltä tuo pöytä näyttäisi, jos siitä vaan hioisi sellakan pois? Tietääkö kukaan, vaalenisiko se siitä yhtään vai näyttäisikö ihan pöljältä? Käytännössä kuitenkin ratkaisuni on toimiva, eikä pöytä olekaan loppujen lopuksi niin korkea kuin olin kuvitellut. Ei tarvitse juurikaan kurotella, kun sängystä tavoittelee puhelinta tai vaikka käsirasvaa laatikosta.

whiteandfresh1178.jpg

whiteandfresh1176.jpg

whiteandfresh1179.jpg

Nyt yritän tottua tuohon johtokasaan, puulaatikon taakse sai suurimman osan johdoista jemmattua. 😉 Muutoin olen ihan tyytyväinen. Vähän askeettinenhan makuuhuoneeni on, mutta yritän tässä ajan kanssa keksiä vähän ideoita sen elävöittämiseksi, mutta kuitenkin niin, että huone pysyy väljänä ja ilmavana.

Täällä alkaa tällä viikolla taas arki pitkän loman jälkeen, mutta eiköhän siihenkin suht’ pian taas pääse kiinni. Alanpa siis käynnistelemään arkimoottoreita ja toivottelen kaikille mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂

7 kommenttia “50-luvun sivupöydästä yöpöytä

  1. Jo Instagramissa ihailin että onpa söpö ja persoonallinen pöytä, juuri sopivassa paikassa!

    1. Sukhimatot: Kiitos! Itsekin tykkään sen uudesta paikasta. 🙂

  2. Edelleenkin, maalaa se mustaksi! Trust me. Mustaksi maalattuna se voisi olla jopa sinun kodin sydän!

  3. Meillä on liki samanlaiset ja samoilta vuosikymmeniltä. Itse en maalaisi tuota vaan pitäisin tollaisenaan. Ihana pöytä ♥

    1. Sike: Oi, ihanaa! En tosiaan ainakaan vielä ole maalaamassa vaan nautiskelen ihan rauhassa 50-luvun tunnelmasta ja viilailen muutenkin ajan saatossa sisustustani, jolloin ehkä sitten selkiytyy kokonaiskuva. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *