Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu 2016

Nyt on taas aika katsastaa loppuneita kosmetiikkatuotteita. Heinäkuussa loppui maltillisesti neljä tuotetta.

whiteandfresh1261.jpg

bareMinerals mineraalimeikkipuuteri – Tämä jo luottotuotteeksikin päässyt puuteri toimii tällä iholla mainiosti. Hikoiluttavina kesäpäivinä sekään ei toki ihmeisiin pysty, mutta peittävyys on omalle couperosaiselle iholleni oikein hyvä. Lue lisää bareMinerals-kokemuksistani täältä!

Dove Caring Hand Wash (shea butter with warm vanilla) – Tämä oli itse asiassa aika miellyttävä käsisaippua. Näin sitä vaan voi marketistakin tehdä löytöjä. Voisin ostaa uudelleenkin.

Dove suihkusaippua (coconut milk with jasmin petals) – Tämä oli toimiva. Tuoksu oli maltillisempi kuin kesäkuussa loppuneessa Doven suihkusaippuassa. Tykkään näistä suihkusaippuoiden hieman paksummasta koostumuksesta, sillä kun niitä annostelee kädelle, ei ne valu karkuun ennen kuin ehtii saippuoimaan. 🙂 Voisin ostaa uudelleenkin!

Lumene Cloudberry Moisturizing Body Lotion – Kesällä voiteen kevys on kiva ja tämä riitti kosteuttamaan. Tuoksu oli myös raikas ja ihan kiva. Tuubi on vähän lötköä materiaalia ja sieltä voiteen puristaminen, kun on päästy yli puolen välin on hieman haastavaa. Tosin sitten vaan saksilla putilo kahtia ja muut keinot käyttöön. 😉 Pidän kuitenkin loppujen lopuksi hieman enemmän Lumenen body creameista, jotka ovat hieman paksumpia koostumukseltaan, ja ehdoton suosikkini onkin karpalo, jota hamstrasinkin tovi sitten pari putiloa varastoon. 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille, ja palataan näihin loppuneisiin tuotteisiin taas ensi kuussa! 

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu 2016

    1. Satu: No voi harmi. Hyvä kuitenkin, että löysit korvaavan tuotteen itsellesi. 🙂

  1. Nää on jotenkin lutusia nää "tässä kuussa loppuneet kosmetiikkatuotteet"-postaukset. 😀

  2. Miten muuten, ovatko nämä loppuneet tuotteet usein jotain vanhoja jämiä? Meidän 4 henkisessä perheessä yksi käsisaippua kestää ainakin 2kk. Ja me pestään jatkuvasti käsiä, 3 meistä on kotona kuitenkin päivisinkin niin käsiä tulee pestyä usein..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *