Ihana pieni Michael Kors -perheeni!

whiteandfresh_michael_kors_1150.jpg

whiteandfresh_michael_kors_1139.jpg

whiteandfresh_michael_kors_1142.jpg

whiteandfresh_michael_kors_1144.jpg

whiteandfresh_michael_kors_1145.jpg

Michael Kors -perheeseeni kuuluvat kello, nahkainen lompakkona toimiva pussukka sekä laukku. Kello on joskus viitisen vuotta sitten hankittu ja käytän sitä yleensä erilaisissa tilaisuuksissa eli lähinnä asusteena.

Laukku on Jet Set Top-zip Zaffiano Leather Tote, jonka ostin New Yorkista 5th avenuen Michael Kors -myymälästä. Laukku on ensimmäinen merkkilaukkuni ja kauan Korsin laukusta haaveilinkin. Vaikka laukusta pidän kovasti, kaipaan silti jollain tapaa pehmeämpää laukkua arkeen. Zaffiano-nahkainen laukku on aika kova ja välillä se tuntuu hieman kömpelöltä. Lisäksi kaipaisin laukkuun pidempää hihnaa, jotta voisin käyttää sitä yli olan. En tiedä yhtään, mikä olisi Korsilta semmoinen laukku, jonka seuraavaksi haluaisin, vai löytyykö se lopulta edes kyseiseltä merkiltä. En ole tuntenut suuria himoja oikeastaan muita merkkejä kohtaan vaikka monenlaisia kivoja laukkuja olen bongaillutkin. Saa nähdä, milloin (jos milloinkaan) osuu silmiin sellainen laukku, joka aiheuttaa yhtä suuren ihastuksen kuin tämä Kors. 

New Yorkista ostin myös nahkaisen pussukan. Se löytyi edullisesti Century 21:sta. Toimii näppärästi lompakkona silloin, kun lompakolle on tarvetta. Pussukan saa myös tuosta hihnasta kiinnitettyä laukun sisällä olevaan hihnaan. Pysyy hyvin tallessa. 

Mukavaa keskiviikkoiltaa!

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Ihana pieni Michael Kors -perheeni!

  1. "Toimii näppärästi lompakkona silloin, kun lompakolle on tarvetta." Siis, etkö yleensä käytä lompakkoa vai miten tämä pitää tulkita? Joo, käyn vähän hitaalla 😀

    1. Satu: Käsisit ihan oikein. 🙂 Tarpeelliset kortit kulkee puhelimen kuorien lokeroissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *