Balmuir Como tuoksukynttilä ja lohennahkainen avaimenperä

Balmuir valmistaa ihania ja ylellisiä kodin ja muodin tuotteita. Monesti olen niitä ihastellut ja hypistellyt, mutta harvoin olen päässyt niistä konkreettisesti nauttimaan. Nyt kuitenkin tuossa taannoin olin tipahtaa takamukselleni, kun ystävältäni Miialta saamastani yllätyslahjapaketista paljastui Balmuirin mattamusta Como tuoksukynttilä ja yönsininen lohennahkainen avaimenperä.

Kynttilän mattamusta pinta tuntuu ihanalta sormenpäissä ja Balmuir-teksti on kirjailtu kylkeen. Kirjailu/kaiverrus on niin hillitty, ettei sitä paikka paikoin edes erota kynttiläpurkin pinnasta. Mattamustan Comon tuoksu on lämpimän mausteinen, itse asiassa aavistuksen miehinen. (Tämä on sellainen hassu sisäpiirijuttu (?), jolle naureskellaan. Jokin kynttilä siis saattaa tuoksua sellaiselta, että se tuo mieleen hyvältä tuoksuvan miehen. No joo, en tiedä, saatteko kiinni ajatuksesta. 😀 )

Salmon-avaimenperän nahkaosa on valmistettu käsin lohennahasta, joka on kestävä materiaali eikä kovin yleinen valmistusmateriaali. Muutamia tuotteita olen nähnyt ja kuullut valmistettavan lohennahasta, kuten esimerkiksi Woden-merkin lenkkarit – tosin niissä lohi on vain yksi käytetty kalalaji.

Balmuir tuo pientä luksusta arkeen ja olen kiitollinen tästä lahjasta, jonka myötä sain itsekin hieman ylellisyyttä kotiin sekä muuttotohinoiden ja flunssan täyttämään arkeen. 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia “Balmuir Como tuoksukynttilä ja lohennahkainen avaimenperä

  1. Ihana tuo Balmuir-kynttilä!
    Harmi kun tuoksua ei voi välittää näin netin välityksellä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *