Inspiration Blog Awards 2016

Viikonloppuna juhlittiin Inspiration Blog Awardseja ja oli kivaa! Mukava pistää välillä vähän viihteelle, kun niin harvoin tulee muutoin juhlittua. Bileet oli Suvilahdessa Kattilahallissa ja täytyy sanoa, että tehdasmiljöö oli kyllä loistava paikkavalinta.

whiteandfresh8964.jpg

Inspiration%20Blog%20Awards%2020163.jpg

Inspiration%20Blog%20Awards%202016.jpg

Inspiration%20Blog%20Awards%2020162.jpg

Seurakin oli loistavaa, kiitos Heidille ja Paulalle! Oli myös ihana nähdä muitakin tuttuja bloggaajia. Olette aikasta ihania kaikki! <3 🙂 Päästiin muuten yhteiskuvaan myös ihanan Airan kanssa. Vitsi, mikä teräsmimmi!

Pahoittelen, että postaus jää nyt vähän tyngäksi, mutta on niin hillitön niskajumi, päänsärky ja niistä johtuva paha olo, että taitaa olla parempi jättää kirjuuttelut seuraavaan kertaan. Mukavaa iltaa kaikille. 🙂

Irina / White & Fresh - -

9 kommenttia “Inspiration Blog Awards 2016

 1. Tuo tehdasmiljöö näyttää upealta! Toivottavasti nähdään ensi kerralla &hearts;

 2. Moikka, tämä nyt ei liity aiheeseen millään tavalla mutta kiinnostaisi kuulla miten sulla on sujunut hiusten kanssa (se hiustenlähtö yms.) ja ootko löytänyt apua mistään ravintolisästä tai kosmeettisesta aineesta? Aihe kiinnostaa koska olen (vapaaehtoisesti) aloittamassa lääkkeen jonka yleisenä sivuvaikutuksena on hiustenlähtö ja jopa kaljuus. Voit myös vastata maililla, jos menee liian henkilökohtaiseksi kysymys ☺️

  1. Moikka Satu! <br />
   <br />
   Mä olen aika pitkälti yrittänyt vaan hyväksyä hiustenlähdön omalla kohdallani. Niin kauan kun uutta hiusta syntyy eikä kaljuja kohtia tule, niin yritän antaa asian olla. En oikeastaan siis ole mitään mullistavaa ratkaisua asiaan löytänyt. Syön kuitenkin päivittäin biotiinilisää, sinkkiä, magnesiumia ja D-vitamiinia. Nyt on testissä myös kollageeni, mutta testaus on vielä alussa.<br />
   <br />
   Kannattaa ehkä vain kokeilla erilaisia aineita hiustenlähtöön tai kaljuuntumiseen, jos niin pahaksi menee. Toki mietin, että jos hiustenlähtöön on selvä syy esim. juurikin joku tietty lääke, niin voiko hiustenlähtö edes loppua, jos sen aiheuttajaa eli lääkettä ei pysty eliminoimaan? <br />
   <br />
   Tsemppiä kuitenkin, hiustenlähtö on ongelmana kyllä katala!

  2. Kiitos vastauksesta 🙂 Tuossa lääkkeessä mitä ajattelin aloittaa on sellainen juttu että sen tiedetään vaikuttavan mm. biotiiniin aiheuttaen biotiinin vajausta ja biotiinin vajaus taas voi aiheuttaa kaljuuntumista. Eli siksi kannattaa syödä iso määrä biotiinia kun on se lääkitys eli esim. 5 mg.<br />
   <br />
   Lisäksi sinkkiä ja seleeniä suositellaan syötävän.molempia yhdessä, sillä jos lääkkeen ottaa esim. ruokailun yhteydessä se kelatoi sinkin ja seleenin ja estää kyseisiä aineita ruoasta imeytymästä. Olikohan seleenin suositeltu määrä 50 mikrog ja sinkin 30 mg, pitää tarkistaa…<br />
   <br />
   Ja tosiaan ne normaalit toimet on myös suositeltuja eli ei hiusten kuumentamista (hiustenkuivaus, muotoiluraudat yms.) eikä värjäystä. Pitää käyttää mietoja tuotteita hiustenhoidossa (itse olen jo 9 vuotta käyttänyt pelkkää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa) ja jos hiuksia harjaa niin pitää käyttää pehmeää harjaa. Itse en käytä hiuksilleni minkäänlaista harjaa taikka kampaa.

  3. Satu: Kuulostaa ihan hyvältä. 30 mg sinkkiä minäkin syön päivittäin. Mukavaa vappua! 🙂

 3. Heipsan! Siellä on jumahtanu niskat juhlien jälkeen ja täällä taas nousi hirmuinen kuume, sitä pidellessä on menny tämä viikko ja nyt alkaa elämä voittamaan. Mukavaa oli ja toivottavasti nähdään ensi kerralla ja jatketaan siitä mihin jäätiin!

  1. Minttu: Jumissa hartiat on olleet itse asiassa jo pari viikkoa, mutta nyt meni pahemmaksi. Tässä on nyt hierottu ja lääkitty ja toivottavasti pian ovat eilisen ongelmia! Toivottavasti siellä myös! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *