Terassin väliaikainen sisustus

Ainakin toivon tämän hetkisen sisustuksen terassillani olevan väliaikainen, sillä kaipaan sinne nyt kyllä jotain uutta. En kuitenkaan ole vielä löytänyt sopivia sisusteita, joten täytyihän sinne jotain laittaa, jotta voi aurinkoisina päivinä hetkeksi istahtaa. Sain pari viikkoa sitten pestyä ulkokalusteet ja samalla toin istuin- ja selkätyynyt tuoleihin. Lattia pitäisi vielä harjata ja loput pensasaidasta haravoida. 

whiteandfresh8735.jpg

whiteandfresh8729.jpg

Tähän vanhaan maitotonkkaan kaipaan ulkomurattia. Viime kesänä minulla semmoinen oli ja tykkäsin. Vielä ei ole helmililjoja kummempaa uskaltanut hankkia, kun ilma ei ole tarpeeksi lämmennyt.

whiteandfresh8720.jpg

whiteandfresh8737.jpg

whiteandfresh.jpg

Talvella hankittu kataja on odotetunlaisesti kellastunut eikä sitä taida saada enää vihreäksi. Ehkä sen aika alkaa kohta olla lopuillaan, en vain vielä ole malttanut siitä luopua. Kovasti mielessäni suunnittelen, millaisen kesäkeitaan itselleni tuonne terassille tekisin, mutta ehkäpä aika näyttää. Edelleen kaipaisin metsänvihreitä koristeyynyjä selkätyynyiksi ja istuintyynyn voisivat olla mustat. Näitä juttuja pohdiskelin aiemmassa terassipostauksessani. Mitä te laittaisitte tuonne, onko teillä ideoita? 🙂

2 kommenttia “Terassin väliaikainen sisustus

  1. Mä öljyäisin tuon terassilaudoituksen tummanharmaaksi, niin tulisi heti pirteämmän näköinen 🙂 Kannattaa kysyä vuokranantajalta, että maksaisiko se öljyn, onhan siitä hyötyä hänellekin. Ja sitten laittaisin pari muovimattoa ja hurjasti viherkasveja 😀

    1. Jossu: Kiitos, kivoja vinkkejä! ♥ Mä olen tuota öljyämistä miettinyt itsekin, mutta se ei taida tänä kesänä olla mahdollista vaikka saisinkin luvan vuokranantajalta. Sama taitaa koskea mattojakin… Aiheesta on ihan pian tulossa postausta. Mutta ehdottomasti paljon viherkasveja tulee, kunhan sää on lämpimämpi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *