Keittiön kuiva-ainekaappi järjestykseen

Keittiön kuiva-ainekaappini ei onneksi ollut ennen järjestelyprojektia katastrofaalisessa kunnossa, mutta vaati kuitenkin hieman läpikäyntiä, hyllyjen pyyhintää ja kevyttä järjestelyä.

whiteandfresh7562.jpg

Tästä lähdettiin liikkeelle.

whiteandfresh.jpg

Kaappien kaikki tavarat nostettuna keittiön tasolle läpikäyntiä varten. Kuusi tuotetta lähti pois käyttämättömänä tai vanhentuneena.

whiteandfresh7569.jpg

Pienemmät pakkaukset, siemenet ja sen sellaiset säilytän kaapissa omassa laatikossaan. Pysyy järjestys paremmin, kun eivät itsekseen seilaile.

whiteandfresh7571.jpg

Tässä sitten lopputulos. Puhdistetut hyllyt, tarpeellisia tuotteita, hieman parempi järjestys, jota on helppo ylläpitää, ja muutama purkki pois keittiön tasolta tilaa viemästä. Tässä olisi kevään ja kesän aikana käydä kodin kaappeja läpi vielä lisää, akuuteimpana makuuhuoneen iso tankokaappi, eteisen yksi kaapeista + siivouskaappi. Vaikka vaatteita olen käynyt läpi useita kertoja eikä vaatevarastoni mitenkään pursua yli äyräiden, aion silti vielä ajatuksella käydä nykyisetkin vaatteet läpi. Ehkä sieltä löytyy vielä vaatteita, jotka eivät juurikaan iloa tuota – ainakaan sitten, kun olen saanut lisää inspiraatiota tuossa pöydällä lukuhetkiä odottavasta Marie Kondon kakkoskirjasta Spark Joysta. 😉

4 kommenttia “Keittiön kuiva-ainekaappi järjestykseen

  1. Mullakin Spark Joy odottaa lukemista 🙂 Mies osti sen mulle lahjaksi, mutta en ole vielä pystynyt sitä lukemaan vaikka sain sen jo jokin aika sitten.

    1. Satu: Heh, minäkin sain omani synttärilahjaksi. 😉 Jotenkin haluaisin lukea kirjaa ulkona terassilla, mutta kelit on ehkä aavistuksen vielä viileitä siihen hommaan. Tosin, ehkä sitä voisi napata höyryävän kuuman kahvin mukaansa ja istua vain hetken, jotta pääsisi kirjaan koukuttumaan.

  2. Ihanan siistiä ja vähän tavaraa. Ehkä pyörtyisit jos näkisit mun keittiön kaapit…

    1. Tiia: Hihii, saisikos tästä inspiraatiota järjestelypuuhiin? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *