Kynttiläsomiste hiekasta ja kivistä

Löysin kaapista avaamattoman Balmuirin kynttiläpaketin ja totesin, että nyt voisi pitkästä aikaa laittaa esille jotain keltaista. Laitoin kynttilän ensin mustaan Iittalan Nappula-kynttilänjalkaan todetakseni sen näyttävän aivan liian raskaalta. Hayn Lup:iin pallo ei olisi mahtunutkaan ja siinä onkin sitten minun omistamat jalalliset kynttilänjalat. Oiva kynttilänjalka tällaiselle pallokynttilällehän olisi tietenkin Festivo. Hetken pähkäilin asiaa ystäväni kanssa puhelimessa ja sitten meillä välähti: hiekka! Kaivoin kaapista pienen läpinäkyvän ja yksinkertaisen jälkiruokakulhon, johon kaadoin pohjalle valkoista koristehiekkaa. Sitten upotin kynttilän pienen jalan hiekkaan ja lisäsin kulhon reunoille valkoisia koristekiviä. Näin syntyi raikas kynttiläsomiste. Ei järin omaperäistä, mutta varsin toimivaa!

whiteandfresh0043.jpg

whiteandfresh0047.jpg

whiteandfresh0036.jpg

whiteandfresh0027.jpg

Seuraavaksi keräänkin sitten rohkeutta siihen, että raaskisin polttaa tuota kynttilää. 😉

Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Kynttiläsomiste hiekasta ja kivistä

  1. Kaunis asetelma, ja ihanan pirtsakka keltainen tähän synkeään marraskuuhun! Mullakin oli alkuun pieni ongelma, kun sain kerran tuollaisen Balmuirin kynttilän. Onneksi löytyi Festivo, mutta sen lisäksi Ikean pienet, varmaan euron maksaneet, lasiset kynttilänjalat olivat sopivat tälle kynttilälle! Mäkin taisin kuukauden verran harkita ennen kuin raaskin tuon kynttilän sytyttää 😉

    1. Kiitos Marjukka! Mulla on odottamassa halkaisijaltaan vielä isompi pallokynttilä, saa nähdä, miten sen kanssa käy. Se ei mahdu tuohon kulhoon ja näyttäisi Nappulassa varmaan vielä hullummalta. Ei taida näyttää hyvältä Festivossakaan. Nyt kun mietin, niin en edes tiedä, onko se jalallinen vai tasainen. 🙂

  2. Hyvältä se noinkin näyttää 🙂 Mulla on Balmuirin pallokynttilät 4 omistamassani Festivossa (2 x 6 solmun jalkaa, 1 x 4 solmun jalka ja 1 x 2 solmun). Sain ne muutama vuosi sitten perinnöksi eli ovat vanhoja, mutta täysin uudenoloisia ja pohjassa on signeeraus. Tosin täytyy sanoa että kynttilöitä en ole raaskinut polttaa 😉

    1. Satu: Hyvin kauniita kynttilöitä ei tosiaan välttämättä raaski polttaa, siksi yleensä välttelen sellaisten ostamista. Aion kyllä polttaa tämän keltaisen, mutta kerään ensin hieman rohkeutta. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *