Habitare 2015 part 1

Tänään oli Habitare-messujen ammattilaispäivä ja oli ihanaa vuoden odottelun jälkeen päästä kiertelemään ja ihastelemaan uutuuksia. Paljon oli messuilla mielenkiintoista katseltavaa, mutta joukosta löytyi 10 suosikkia. Nämä esittelenkin teille tässä ja seuraavassa postauksessa (part 2).

Kube

whiteandfresh0004.jpg

Kube-betonivalaisimen on suunnitellut ja käsin valmistanut puuseppä-muotoilija Petri Seuri. Inspiraation valaisimeen Petri sai rakennuksien valumuoteista. Valaisinta saa niin pöytä-, seinä- kuin kattomallisisena. Itse ihastuin kovasti pöytä- ja kattomalleihin ja huolisin moisen kotiini koska vain! 🙂

Tapio Anttila Collection

whiteandfresh0008.jpg

Viime vuonna Habitaressa Tapio Anttilan töitä sai ihastella Nordic Hysterian osastolla. Tänä vuonna Anttilan tuotokset saivat jälleen henkäilemään ihastuksesta. Anttilan yhteistyökumppaneilleen suunnitelluista tuotteista on koottu mallisto, joka tulee myyntiin Vepsäläiselle. Ensimmäisten kuvien valkoiset metalliset henkarit, joihin ihastuin, löytynevät loppuvuodesta Finnish Design Shopin valikoimista. Pedro Day&Night vuodesohva oli aika mieletön myös, puurunkoinen ja moderni. Jujuna sohvatyynyt, jotka pitävätkin sisällään kaikki nukkumiseen tarvittavat tykötarpeet eli tyynyt, peiton ja sijauspatjan. Näppärää, eikö! 🙂

whiteandfresh0016.jpg

whiteandfresh0015.jpg

Ja mikä yhdistelmä: mustavalkoiset tekstiilit yhdessä konjakinruskean nahan kanssa! Olisin voinut napata molemmat matkaani samantien. Mustavalkoista Collection-tyynyä löytyy myös punaisella kuviolla. 🙂

Sagalaga

whiteandfresh0022.jpg

whiteandfresh0017.jpg

Sagalaga Design oli todella iloinen ja pirteä löytö! Aivan ihania Satu Enstedtin suunnittelemia tuotteita, mm. tyynynpäällisiä, keittiöpyyhkeitä, tarjottimia ja julisteita. Olen kovin ihastunut pöllöihin, joten tämä oli hyvä löytö! 🙂

Upwood Design

whiteandfresh0024.jpg

Upwood Design Oy valmistaa LED-valaisimia puusta. Materiaalina käytetään pääasiassa suomalaista sertifioitua koivua, mutta osaa tuotteista saa myös saarnista ja tammesta valmistettuna. Tykästyin eniten TWIG 600BC pöytävalaisinta muistuttavaan kattovalaisimeen. Myös Jupiter-kattovalaisin oli kiva!

Valoarte

whiteandfresh0033.jpg

Valoartehan tuli tutuksi jo alkukesästä, kun kävimme Habitare Sneak peek -tilaisuudessa tutustumassa Harri Koskisen suunnittelemaan Korona Light -valaisinsarjaan. Korona-valaisin on kyllä hieno kaikessa yksinkertaisuudessaan ja moderniudessaan! Postaukseni valaisinsarjasta voi käydä lukemassa täältä.

Käykäähän messuilla, yleisölle ovet aukeaa huomenna klo 12! Kannattaa olla paikalla huomenna myös klo 17-20, sillä ensimmäistä kertaa koskaan Habitaressa järjestetään Late Night Shopping! 🙂

Yhteistyössä Messukeskus / Habitare

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *