Kasvosaippuat: Puolukka ja Mustikka

Syksyllä samassa paketissa Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuterin kanssa sain myös kaksi uuttuutta: Puolukka- ja Mustikka palakasvosaippuat. 

whiteandfresh7428.jpg

whiteandfresh7433.jpg

Puolukka kasvosaippua (normaalille ja kuivalle iholle)

Arktisen puolukan hyödylliset rasvahapot ja kasvisterolit rauhoittavat ihoa ja yhdessä lesitiinin kanssa auttavat sitä säilyttämään kosteutensa. Vaaleanpunainen savi hoitaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti.

whiteandfresh7432.jpg

Mustikka kasvosaippua (rasvoittuvalle ja sekaiholle)

Antioksidanttinen ja vitamiinipitoinen pohjoisen mustikka ravitsee ja uudistaa  ihoa. Vihreä savi poistaa ihosta epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa. Lesitiini kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

whiteandfresh7429.jpg

Flow kosmetiikan kasvosaippuat eivät kuivata ihoa. Luonnollisia kokeiluja -postauksessani esittelin saamani ja kokeilemani Savi & Yrtti kasvosaippua ainakaan ei kuivattanut. Ihoni on pintakuivuuteen taipuvainen. Nämä saippuat myös kestävät pitkään eli ovat taloudellisia siistäkin syystä. Ja jos haluaa välillä käyttää jotain muuta putsaria,  säilynee tällainen palasaippua puhtaassa ja kuivassa minigrip-pussissa. 

Näistä kahdesta saippuasta annoin Mustikan ystävälleni lahjaksi ja Puolukan pidin itse. Vielä en ole tätä kokeillut, mutta en usko pettyväni, jos laatu on sama kuin Savi & Yrtti kasvosaippuassa ja Flow kosmetiikan tuotteissa yleisesti. 🙂

Tuotteet saatu Flow kosmetiikalta

4 kommenttia “Kasvosaippuat: Puolukka ja Mustikka

    1. No höh, en kumpaakaan kun en kerinnyt Hyvinkäälle myymälän aukioloaikaan… plääääähhh…

    2. Dara: No voi hitsi. Seuraavalla kerralla sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *