Loppuneet kosmetiikkatuotteet: tammikuu 2015

Edellisessä postauksessa pohdiskelin, jatkaako loppuneista kosmetiikkatuotteista raportointia vai ei. Kaksi vuotta olen näitä nyt blogissa pyöritellyt. Tarkoituksena on ollut saada aikanaan hamstrattuja tuotteita kulutettua niin, että uuden ostaisi ainoastaan tarpeeseen. Ostotottumukset kosmetiikan suhteen korjaantuivat hyvin nopeasti haasteen alettua, mutta varastoa tietenkin on ollut kulutettavaksi pitkäksi aikaa. Päätin nyt toistaiseksi jatkaa loppuneiden kosmetiikkatuotteiden esittelyä, jos se vielä motivoisi loppurutistukseen olemassa olevien varastojen pienentämiseksi. Tavoite voidaan katsoa saavutetuksi, kun saan kaiken kosmetiikan säilöttyä kylppäriin niin, että ei tarvitse isoja koreja kaiken säilömiseksi. Valitettavasti en nyt ole jaksanut käydä kaikkia jäljellä olevia puteleita, purnukoita yms. läpi kokonaistilanteen kartoittamiseksi, mutta kunhan pääsen keittiöstä alkaneen “Puhtaalta pöydältä” projektini kanssa kylppäriin asti, voisin siinä yhteydessä kasata kosmetiikkani yhteen kasaan ja katsoa sitten, mitä kaikkea sitä löytyykään.

whiteandfresh8588.jpg

Methodin Botanical Garden geelimäinen nestesaippua. Tuotteesta lisää täällä.

whiteandfresh1.jpg

Louis Widmerin WICARBA emulsiovoide olisi vaatinut useamman tuubin käyttökokemuksen, jotta siitä olisi jotain todellista pystynyt sanomaan. Silti uskon tällä olevan todellista potentiaalia. Voiteessa vaikuttavina aineina ovat retinolipalmitaatti, karbamidi (urea) ja dekspantenoli. 

“Valmistetta käytetään pehmentämään ja ohentamaan ihon sarveistumista ja paksuuntumista. Tällaista esiintyy mm. kämmenten ja jalkapohjien liikasarveistumisessa ja monenlaisten ihosairauksien yhteydessä. Valmiste soveltuu myös kuivan, hauraan ihon hoitoon.”

Voi hyvin olla, että joskus ostan ja kokeilen tätä ihan ajatuksella useamman tuubin verran. Nyt tosiaan käyttö oli aluksi säännöllistä, sitten se hetkeksi unohtui ja sitten käytin sen muutamilla kerroilla loppuun. Itse yritin tällä helpottaa olkavarsissani olevaa aika hurjan näköistä keratosis pilarista.

Testasin, tykkäsin ja käytin loppuun myös Lushilta saamani (joulu)sesonkituotteen Yog Nog palasaippuan, joka on tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle. Itse käytin saippuan vartalolle. Saippua tuoksui ihanan pehmoiselle ja makealle. Tätä kun saisi nestemäisenä suihkusaippuana! <3

Loppuun kului myös The Body Shopin 50 ml:n suklaakuorinta-aine. Tuoksu oli suklainen, mutta esanssinen sellainen kuten kosmetiikkatuotteissa monesti on. Iho jäi ihan pehmoiseksi. mutta väriltään ruskea aine sotki ihan kiitettävästi suihkuverhoa ja se hieman aiheutti ärsytystä. 😉

whiteandfresh2.jpg

Pieni pullo Klippoteketin hiuslakkaa, näytekokoinen Macadamian shampoo ja aikoinaan käyttämästäni Ducray-kuurista jäljelle jäänyt Neoptide-liuos loppuivat. Kahdesta ensimmäisestä ei mitään erityistä sanottavaa oikein ole. Tuota Neoptide-liuosta käytin ohimohiuksilleni, jotka on lähteneet, mutta nyt kuitenkin jo kasvamassa takaisin. (onneksi vasemman puoleisen ohimon päälle tulee kuitenkin päälaelta hiuksia niin, että “kalju” kohta peittyy). Tiedä sitten, oliko vaikutusta kasvuprojektiin, mutta ei siinä ainakaan mitään hävinnyt. 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *