Uusia Method-tuotteita

Sain uusia Method-tuotteita kokeiluun Eettiseltä Luksukselta. Vihdoin olemme saaneet tänne Suomeenkin hieman kivammin pakattuja Method-tuotteita. Hauskat nestesaippua-pullot piristävät kyllä kylppäriä. Myös Methodin pyykinpesuaineporukka on saanut uuden jäsenen ja käsitiskiaineista löytyy nyt myös vaahtoava käsitiskiaine kahdessa eri tuoksussa.

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh18.jpg

Lokakuun loppuneiden kosmetiikkatuotteiden joukossa esittelinkin jo näitä geelimäisiä nestesaippuoita. Hauskoissa eläinkuvioisissa pakkauksissa on Mimosa Sun ja Botanical Garden -saippuat. Tuon Mimosa Sunin jo kulutin silloin lokakuussa ja nyt on ihan lopuillaan Botanical Garden. Jälkimmäistä tuoksutellessa tulee mieleen tosiaan raikkaan kirpeän tuoksuiset kukat. Seuraavaksi korkkaankin käyttöön tuon Fresh Currantin. Saa nähdä, miten istuu mustaherukan tuoksuun. Mustaherukan lisäksi tuoksusävyjä pitäisi olla omenasta, liljasta ja jasmiinista.

whiteandfresh17.jpg

Fresh Air ja Free + Clear ovat saaneet kaveriksi laventeli + setri -pyykinpesuaineen, joka sopii niin valko- kuin kirjopyykille. Tämä on edellisten tavoin pumpattava ja tykkäänkin sujauttaa pesuaineen suoraan pyykin sekaan rumpuun. Tuoksu oli ok, mutten tätäkään Fresh Airin tapaan suosittele todella tuoksuherkille. Pakko sanoa, että tämäkään ei voittanut suosikkiani Fresh Airia, joka sitkeästi pysyy kärjessä. Silti odotan mielenkiinnolla, mitä muita tuoksuja saadaan tänne Suomen markkinoille – eri tuoksuisia pyykinpesuaineita kun Methodilla kuitenkin on! 🙂

whiteandfresh16.jpg

Uudet Methodin astianpesuvaahdot (power foam dish soap) ovat täällä meillä ihan uusi juttu. Otin heti käyttöön tuon keltaisen Lemon Mint -astianpesuvaahdon. Siinä on aavistus sitruunantuoksuisen Fairyn tunnelmaa, mutta tämä on ehdottomasti parempi. Pink Grapefruit on jo Method-tuotteita käyttäneille tuttu tuoksu ja sen veinkin tuliaisena ystävälleni. 🙂

whiteandfresh6638.jpg

whiteandfresh19.jpg

Päätin testata vaahtoa ihan kunnolla ja mikä parempi testikohde kuin vuoka uunipuuron jäljiltä. Suihkaus tai pari vaahtoa astiaan ja kuumaa vettä päälle. Annoin liota ja sen jälkeen pesin tavalliseen tapaan ja kyllä puhdasta tuli. Toimii ainakin täällä käsitiskiin silloin, kun on pestävä koneen sijaan käsin. 

whiteandfresh6642.jpg

Kiva keltainen väripilkku tuolla mustavalkoisuuden keskellä. 🙂

 

Täältä lähtee kyllä tilaus kaikenlaisille lisätuotteille ja uusille tuoksuille. Tervetuloa tänne Suomeenkin! Laajemmin Method-valikoimaa voi käydä tutkimassa Methodin omilta sivuilta.

 

Yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa

5 kommenttia “Uusia Method-tuotteita

  1. Iiiiiiikkkk!! Jestas miten sööttejä saippuoita! Ja tollanen astianpesuvaahto vois olla tosi kätevä meille, kun melkein kaikki pestään koneessa ja ne mitä pesen käsin, pesen jo nyt siten, että ruikkaan tiskiainetta suoraan astiaan ja vettä ja tiskiharjaa perään… Ja vielä uus pyykinpesuainekin! Vanhat tutut Method-himotusfiilikset taisi palata kuvioihin ;D

    1. Dara: Täällä sama astianpesumetodi käsin. Ei enää tule kyllä täytettyä allasta vedellä ja pesuaineella. 🙂

  2. Hyvä, kun vinkkasit uutuuksista, tuota pyykinpesuainetta täytyykin ottaa kokeiluun. :)<br />
    <br />
    Mukavaa viikonloppua!

  3. Oi kuinka söpöjä nuo saippuapurkit 🙂 En ole tuollaista vaahtoa koskaan kokeillu, mutta kun kaupasta löydän niin pakko ottaa testaukseen 🙂 Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *