Projekti "Puhtaalta pöydältä"

Viime aikoina olen yhä useammin haaveillut keittiöstä, jonka tasoilla olisi vain päivittäin tarvittavia tavaroita. Suhteellisen siistiä on kyllä ollut, mutta jotakin erilaista olen kaivannut. Olen jopa toivonut, että en tarvitsisi kaikkia niitä tavaroita, joita oikeasti tarvitsen päivittäin, sillä koen niiden säilytyksen ja sijoittelun häiritsevänä. En ole varma, osaanko sisustaa keittiöstä mieleistäni, mutta yritän. Koen, että parhaiten se onnistuu aloittamalla puhtaalta pöydältä. 

whiteandfresh8491.jpg

Tyhjensin keittiön tasot ja tiskipöydän kaikista tavaroista ja suoritin perusteellisen puhdistuksen. Seinälaattojen saumat ja hanan juuri saumaharjalla, ja tiskipöytä ja altaat Universal Stonella. Tavarat ovat kaikki levällään lattialla ja siitä sitten yksi kerrallaan lähden tavaroita sijoittamaan paikoilleen.

Tässä kohtaa työstän vain keittiön sisustusta näkyviltä osilta, myöhemmin aion käydä myös kaappien sisällön kimppuun. Kaapit ovat sisältä kyllä siistissä järjestyksessä, mutta en ole tyytyväinen siihen, mitä tavaraa missäkin kaapissa on. Haluan keittiöstä toimivamman myös säilytyksen osalta.

 

 

8 kommenttia “Projekti "Puhtaalta pöydältä"

 1. Nyt näyttäisi hyvältä! Ehkä joku yksi puteli vain esille? Mie yritän pitää kaikki piilossa, piilossa ja piilossa, muuten näyttää heti ihan kaaokselta (ja tuleekin kaaos). Mulla on menossa monta siisteysprojektia nyt: työhuone (ihan järkky urakka…), varastojen läpikäynti, vaatekaapit. Huoh. Tsemppiä meille hih 😉 <br />
  <br />
  Hyvää alkanutta vuotta Irina &hearts;

  1. Soili: Kun pääsisikin siihen, että tasoilla olisi vain yksi puteli. 😉 No ei, jotenkin kaipaan sitä keittiömäisyyttä, että arki saa näkyä. Sen vaan pitää olla mahdollisimman simppelin näköistä ja toimivaa. Valitettavasti mussa on sen verran perfektionistin vikaa, että havittelen omalta keittiöltä sellaisia asioita, joita ei vain pysty toteuttamaan. On vaan opeteltava sietämään. 🙂

 2. Mun pitäisi tehdä tuo ihan sama. Jään innolla odottamaan sun lopputulosta.

  1. Satu: Nyt on lähes kaikki paikoillaan, joten nyt sitten pitää elellä ja testailla, miten järjestys toimii. 🙂

 3. Laitathan kuvan lopputuloksesta! Sulla näyttäisi olevan lähes samanlainen keittiö kuin minulla, joten mielenkiintoista nähdä, miten tavarat järjestelet. Ihailen aina lehdissä, telkkarissa ja blogeissa keittöitä, joissa on kauniita astioita esillä ja jopa viherkasveja ja kuitenkin samanaikaisesti on vljän näköistä. Omassa keittiössä vastaava ei tunnu onnistuvan vaan joten hetkessä näyttää kaaokselle eikä tyhjää tasoa olekaan juuri näkyvissä. Ja aina siellä on jotain vitamiinipurkkeja, kauppalappua, laastaripakettia yms. vähintään &quot;sotkemassa&quot;.

  1. Meri: Ehdottomasti laitan lopputuloksen tänne blogiin. 🙂 Itsekin haaveilen inspiraatiokuvien keittiöistä ja niiden järjestelyistä. En vain usko, että itse saisin keittiöstäni kovin käytännöllistä todella minimalistisella sisustuksella. On vaan opittava hyväksymään tietty määrä tavaroita ja pyrkiä sitten mahdollisuuksien mukaan pitämään tasot siisteinä. Ja yritän myös hyväksyä sen, että täälläkin tasoilla vaeltelee erilaisia ylimääräisiä juttuja, kuten nenäliinapakettia, kauppalappua, päivän posteja yms. Pääasia, että ne eivät kasaannu. Pakkohan se on jotain elämisen jälkeä olla, kai niissä hienosti ja avarastikin sisustetuissa keittiöissä välillä on tiskiä ja kaaosta. Itse asiassa tosi monet ovat oman bloggailuni aikana tuskailleet tasoille kertyvistä rojuista, joten ei varmasti olla ongelman kanssa yksin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *