Loppuneet kosmetiikkatuotteet: syyskuu 2014

Syyskuussa loppui onneksi aavistuksen enemmĂ€n tuotteita kuin elokuussa, jolloin loppui vain yksi tuote. 🙂

Varsinaisia loppuneita tuotteita oli Doven Invisible dry -dödö (stick) ja Lumenen Angry Birds mustikkakÀsivoide. Extrana hiusvÀrin mukana tullut hoitsikka.

kosmetiikkatuotteetsyyskuu.jpg

Doven Invisible dry stick on saanut lĂ€hipiirissĂ€ni kehuja, mutta omia vaativia tarpeitani tĂ€mĂ€ ei koskaan tĂ€yttĂ€nyt. Pakko kĂ€yttÀÀ loppuun vaikka mikĂ€ olisi -asenteeni kuitenkin tosiaan vaati tĂ€mĂ€n loppuun kĂ€yttĂ€misen kaikesta huolimatta. Voi sitĂ€ riemun tunnetta, kun dödöpalasen jĂ€mĂ€ erÀÀnĂ€ aamuna lensi kaaressa lattialle ja dödö tuli tiensĂ€ pÀÀhĂ€n. 😀 Puolustuksena tĂ€lle Doven dödölle on pakko sanoa, ettĂ€ on varmasti ihan hyvĂ€ dödö niille, joilla ei ole vaikeita kainalohaisuongelmia tms. Jos tuote jotakuta kiinnostaa, niin kannustan kyllĂ€ kokeilemaan. 🙂

Lumenen mustikkakÀsivoide on kyllÀ kaikkien aikojen suosikkini kÀsivoiteissa. Kun alehinnalla sai niin ostin tÀmÀn siitÀkin huolimatta, ettÀ pakkaus ei ollut kovin houkutteleva. TÀtÀ saa kyllÀ ihan Lumenen lilassa (pumppu)putelissa. Voin suositella muillekin tÀtÀ lemppariani. <3

Kolmanneksi loppui Garnier Olia -hiusvÀrin mukana tullut hoitoaine. Otin sen poikkeuksellisesti mukaan tuotteiden joukkoon, sillÀ tuubi oli sen verran riittoisa, ettÀ siitÀ sai aika monelle suihkukerralle. 

Lokakuusta on loppuneiden kosmetiikkatuotteiden osalta tulossa yhtĂ€ hyvĂ€ ellei jopa parempi, mutta siitĂ€ lisÀÀ sitten ensi kuun puolella. 🙂

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: syyskuu 2014

 1. Mulla ei loppunut kuin yksi tuote. Taidan esitellĂ€ sen vasta sitten tĂ€ssĂ€ kuussa loppuneiden kanssa kun jo nyt lokakuun saldo on tuplasti enemmĂ€n 😉

  1. Dara: Heh, mĂ€ esittelin viime kuussa vaan yhden tuotteen. Mut mulla onkin pakkomielle tehdĂ€ asiat viimeisen pÀÀlle just niin kuin ne pitÀÀ, niin mĂ€ en voinut tuommoista joustoa tehdĂ€. 😉

  1. nasu: Voi kun olisikin! En ole itsekÀÀn löytÀnyt vielÀ tÀysin toimivaa deodoranttia, mutta parhaiten tÀhÀn mennessÀ itsellÀni on toiminut Vichyn antiperspirantti. Alla linkki omaan suosikkiini.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.vichy.fi/soin-corps/48H-ANTI-PERSPIRANT-INTENSE-PERSPIRATION-48-H-ANTIPERSPIRANTTI-VOIMAKKAASEEN-HIKOILUUN-ANTIPERSPIRANTIT-JA-DEODORANTIT/p9497.aspx&quot; target="_blank">http://www.vichy.fi/soin-corps/48H-ANTI-PERSPIRANT-INTENSE-PERSPIRATION-48-H-ANTIPERSPIRANTTI-VOIMAKKAASEEN-HIKOILUUN-ANTIPERSPIRANTIT-JA-DEODORANTIT/p9497.aspx</a&gt;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *