SIIPI hanger – Nordic Hysteria

Habitare-messuilla minun ja monen muunkin bongaama tuore jäsen kotimaisen designin markkinoilla jäi vahvasti mieleen. Kyseessä on Nordic Hysteria, joka juuri Helsinki Design Weekin aikana julkaisi ensimmäisen kokoelmansa. Kokoelman on suunnitellut Tapio Anttila.

16.jpg

Pääosassa Nordic Hysterian ensimmäisessä kokoelmassa näyttelevät puhdas ja käsittelemätön puu, kotimaisuus ja uusin LED-teknologia. Itselleni jäivät erityisesti mieleen Kieppi-pöytävalaisin, Upside-sivupöytä ja Siipi– ja Riippa-henkarit.

3.jpg

10.jpg

Sainkin Tapio Anttilan itsensä ojentamana maistiaisiksi Siipi-henkarin, jossa parasta on ehdottomasti muotoilu ja materiaali. 

nordichysteria.jpg

nordichysteria4.jpg

Siipi on muotoiltu pitämään vaatteet ryhdikkäänä. Hartioiden ja olan kohdalta henkari on leveämpi ja tuo siten vaatteen kauniisti esille omassa muodossaan.

nordichysteria5.jpg

nordichysteria3.jpg

Materiaali on kokonaisuudessaan koivua, kun taas Riippa-henkarissa on muovinen ripustinosa. Siipi sopii hyvin väljään säilytykseen ja on kaunis yksityiskohta avoimessa ympäristössä. Tiuhempaan ripusteluun käytännöllisempi on Riippa, joskin sekin on eri väristen ripustinosien vuoksi passeli ihan näkyvillekin sijoitettuna.

nordichysteria6.jpg

Nyt kelpaa laittaa kivasti esille päivän asu tai kuvailla vaikkapa uusia vaatteita. En usko, että tämä henkari piilottelee jatkossa kaapissa. 🙂

6 kommenttia “SIIPI hanger – Nordic Hysteria

 1. Wau,kävin yrityksen kotisivuilla ja kaikki tuotteet vaikutti todella mielenkiintoisilta.<br />
  Kieppi-valaisin,lintulauta,upside-pöytä ja tietty hengarit,kaikki voisin omaan kotiin ottaa käyttöön. 🙂

  1. TanjaP: No ei noista oikein voi olla tykkäämättä… niin simppeleitä ja kauniita. Ei turhaa krumeluuria. Kieppi löytäisi varmasti paikan omasta kodistani ja enemmän kuin mielelläni korvaisin Ikean henkarit makuuhuoneen kaapista noilla Riippa-henkareilla. Ja sitten eteiseen takeille ja muille Siipi-henkarit. Upside-sivupöytä istuisi hyvin sohvani viereen. 😀

 2. Tuiki on loistanut katossa nyt viikon. On erittäin IHANA ja hyvin valoa antava valaisin. Todella kaunis kodin koriste! Olen enemmän kuin tyytyväinen hankintaani.<br />
  Suosittelen!

  1. Marja Kauppila: Kiva kuulla, että joillain on näitä ihan oikeasti eikä vain haaveissa niin kuin itselläni. 😉 Tuiki on ihanan yksinkertaisen näköinen ja juuri siksi vaikuttaa hyvältä, plussaa siis voi antaa myös valotehosta! Missä huoneessa Tuiki on teillä?

 3. Tuiki on ruokapöydän päällä keittiön ja olohuoneen välillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *